• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kush jane me seksi?

Kaçurrelet apo flok drejtat?

• Floke kaçurrelet

Votimi: 14 66.7%
  • Floke drejta

Votimi: 7 33.3%

• Gjithsej votues
    21
Mua më pëlqen vetja me flokë të drejta
Te tjerët mi duan rrela?

Hahaha mos xhelozo ti cke????
Jo jo.. nuk xhelozoj, thjesht po kaloj disa momente qe do me mjaftonte edhe nje fjale e bukur. Edhe po t ja fusesh kot , do me sherbente. Heeee... thuaj punk je me i miri?
Po e le jeten time ne duart e tua, ndryshe do bej vetvrasje live?

Jo jo.. nuk xhelozoj, thjesht po kaloj disa momente qe do me mjaftonte edhe nje fjale e bukur. Edhe po t ja fusesh kot , do me sherbente. Heeee... thuaj punk je me i miri?
Po e le jeten time ne duart e tua, ndryshe do bej vetvrasje live?
?????? lot oo @Punk1 jee shum sexi?

Punk hamshor dole n'sken :p
Ti drejtuesi i forumit... te lutem shume, mos me vini etiketime qe nuk i pershtaten personalitetit tim besnik virtual?
Te lutem shume... jam njeri i ndershem dhe punetor i palodhur?

Mua më pëlqen vetja me flokë të drejta
Te tjerët mi duan rrela?
E kane humbur njerezit respektin ne ditet e sotme. Nuk shohin me floket , por ku perfundojne floket dhe bejne sikur dallojne rrenjet e djegura?

E kane humbur njerezit respektin ne ditet e sotme. Nuk shohin me floket , por ku perfundojne floket dhe bejne sikur dallojne rrenjet e djegura?
Dhe unë që thoja se merak e kujdes paskan për leshtë?

Dhe unë që thoja se merak e kujdes paskan për leshtë?
O ti je ne rregull.. vazhdo hidh foto "flokesh" dhe te gjithe si parukier personal te kim kardashian te behen. Me keshilla profesionale... duhet ti shkurtosh pak floket, qe te dale ne pah qafa?

Back
Lartë