• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cili eshte anetari me i zgjuar ne forum?

Si e ka ajo shprehja:
Kushdi te zgjuar se mbaj veten po Edhe me
Te zgjut skam pa akoma .?

pertej shakave derisa kam arrit cdo gje me forcat e mia , derisa jam e plotesuar , derisa prinderit e familja ime jan krenare me mua jam e knaq me veten .
Faleminderit zot per forcen qe mke dhen te perballoj cdo sprove e sfide te jetes se te mirât i perballojn te gjithe .

Per mua zgjuarsia ka shume forma!
Por, me e rendesishmja eshte te dish ta tregosh zgjuarsine, mençurine, me thjeshtësinë qe te ben te ndjehesh i/e sigurt.
Kam pare shume njerez te zgjuar ketu ku jetoj dhe punoj dhe shuuume te pasur.
Njerez te cilet me binden qe asgje nuk mjafton te jesh apo kesh,nese nuk je me kembe ne tokë?

Zgjuarsine, e trregoj jasht forumit! Jo se ne forum me mungon, por jasht forumit zgjuarsine e kam trregu gjithmone ATY KU DUHET!

Back
Lartë