• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë pret nga Dhjetori?

Dikur prisa shume !
Prisja me padurim dritat e zbukurimet.
mezi prisja se mblidheshim me miqt e kusherit , me aq sa kishim por ishte sofra plot dashuri ! Sot sofra plot e dashuri pak.
me par ishte bukur cdo gje !
Femije pafund qe loznin e qeshnin. Lumturi nga cdo ane qe ktheje koken. Sot thjesht ndonje kapsoll lart e posht e femijet e ketij brezi qe qendrojn mbyllur neper shtepira.
Ca pres nga ky Dhjetor?
Jo ndonje gje te vecant si dikur thjesht dhe monotoni si keto 15 vitet e fundit !

Te takoje ca miq qe do vine nga jashte per festat e fundvitit. Pres te mos me bjen gripi me, se m'ka mbyte keta dy muajt e fundit lool. Pres te kem dashuri sic kam tani, edhe me shume, dhe te marr dashuri sic po marr. Pres te jem shendosh e mire, dhe vitin tjeter ta fillojme me kembe te mbare qe thote populli, e shume gjera tjera...

Nga dhjetori skam asnje pritshmeri!
Por, them se c'meritoj nga fundviti..
As me pak e as me shum, vec, te jemi bashk familja e madhe! Te gjith vellezrit, niper, mbesa.
Te mbushet shpia plot e te debatojme njejte si 13 vjec kur i madhi i ngrys syte me te voglit. Ai esht vendi im. Ulu aty afer kalamajve..
Kte dua.
Perjashto ngrohtesin familjare, asgje nbot sdu.
Tjerat jan suplement.

Çfarë të pres nga dhjetori?
Është fleta e fundit e kalendarit dhe, dëshiroj të mbyllet sa më mirë. Pikësëpari për ata që kanë prob shëndetin....!
Pa të tjerët bëhen.

Kërkesën dhe pritjen do ja bëja janarit që është fillimi ? por do dal nga tema ??

Back
Lartë