• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Sa e veshtire eshte te jesh, gjesh lumturine ne ditet e sotme?!

Pepsi

Anetar i ri
ANETAR ✓
LV
0

S'doja me u fut sot, por dita, ma "imponoi" te hyja e ti beja nje pyetje retorike vetes e te njejten pyetje qe logjik nuk njeh per te tjeret.
Un, jam i lumtur!
Ju?
Nqs po,nga se buron lumturia juaj?

Ne radhe te pare gezohem qe je i lumtur dhe ishalla ashtu qofsh gjithmon.
Zakonisht lumturohem kur lumturoj dike qe e dua shume ose kur te gjithe personat e dashur i kam mire.

Ne radhe te pare gezohem qe je i lumtur dhe ishalla ashtu qofsh gjithmon.
Zakonisht lumturohem kur lumturoj dike qe e dua shume ose kur te gjithe personat e dashur i kam mire.
Flm per pjesen e pare.(se ve ne dyshim)
Altruizmi thik me dy presa

E kam thene dhe do ta them:

Nuk ka lumturi ne kete bote, ka copeza te lumturise

Tgjith e gjejm veten ka pak te copezat e lumturis, por ajo copa e lumturis, ploteson pazellin
Ndihesh i plotsum
Nuk mendoj se ndihesh i plotesuar perderisa cdohere deshiron dicka me shume. Nese jo sot, ne nje moment te caktuar

Jeta esht progres..
C'te pelqen sot, neser del ne plan te dyte. Njejt si ditet e javes.
Po ligjet e jetes jane te tilla. Nothing last forever, everything is temporary.

Fjale shume e madhe " lumturia" po aq me shume te thuash jam e/i lumtur ....

Jam e lumtur ne cdo aspekt sepse kam bere zgjedhjet e mija bej jeten qe dua jetoj ashtu si dua une dhe jo si duhet nga te tjeret ....lumturine e kam gjetur tek gjerat e vogla te perditshme ....e kam gjetur tek familja ime ....tek njerezit qe dua te kem ne jeten time ...lumturine e kam gjetur nga vete vetja ime duke pasur qetesine ....duke menduar pozitivisht ...duke hequr nga fjalori fjalet "kam inat" "urrej" cdo gje negative ....me pelqen te jap lumturi pa i kerkuar askujt shperblim ......
Jam e lumtur se e kam shpirtin plot

Fjale shume e madhe " lumturia" po aq me shume te thuash jam e/i lumtur ....

Jam e lumtur ne cdo aspekt sepse kam bere zgjedhjet e mija bej jeten qe dua jetoj ashtu si dua une dhe jo si duhet nga te tjeret ....lumturine e kam gjetur tek gjerat e vogla te perditshme ....e kam gjetur tek familja ime ....tek njerezit qe dua te kem ne jeten time ...lumturine e kam gjetur nga vete vetja ime duke pasur qetesine ....duke menduar pozitivisht ...duke hequr nga fjalori fjalet "kam inat" "urrej" cdo gje negative ....me pelqen te jap lumturi pa i kerkuar askujt shperblim ......
Jam e lumtur se e kam shpirtin plot
Ne nje fjale te vetme, lumturia dikujt, permblidhet ne lumturin e tjetrit?!
Shum sublime per ditet e sotme.(egoiste)

Back
Lartë