bejme Shake se me kalu naten se halle kemi boll jashte mo???????????????????@STONE_HEAD @Kiddo ja u ha zemren e bukur se kam qesh me lot ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bejme Shake se me kalu naten se halle kemi boll jashte mo???????????????????@STONE_HEAD @Kiddo ja u ha zemren e bukur se kam qesh me lot ??
Ca kodi??Te paskam gjet kodin me duket ?
pasword gagagagahahCa kodi??
Ti je dashuli me vete???????@STONE_HEAD @Kiddo ja u ha zemren e bukur se kam qesh me lot ??
I ka me qellim te largta ai po lene???pasword gagagagahah
merja mii hahah se ka qyfyre hahahahhahahahahahahahhaI ka me qellim te largta ai po lene???
Se ngacmon njeri ate se nk e le e dashura reale???merja mii hahah se ka qyfyre hahahahhahahahahahahahha
Si te ta them,sikur te njofta icik ene di si me tbo per vete ?Ca kodi??
ashtu thac e unn po hehe ca me pan syt pupupupu hahahahahahahhahahahaSe ngacmon njeri ate se nk e le e dashura reale???
Jo se sme le e dashura jote,jemi dashuri e ndaluar o jiet???Si te ta them,sikur te njofta icik ene di si me tbo per vete ?
Qyqjaaa kush i kiishte shkrjut????ashtu thac e unn po hehe ca me pan syt pupupupu hahahahahahahhahahaha
Po hajde dhe ti behu shoqe me ate ?Jo se sme le e dashura jote,jemi dashuri e ndaluar o jiet???
Jo smekatoj une??Po hajde dhe ti behu shoqe me ate ?
Moshh sha bela une e zgjova alushin nga gjumi,te tlegoj nje plal??Dije se je tu bertit shum @Kiddo mzgjove nga gjumi??
kush si kish shkrujt thuj hahahahahahahahhahahahahahhah pupupupu gahaha ene ja ketheja un??????????Qyqjaaa kush i kiishte shkrjut????
Ti moj ?Jo smekatoj une??
Femra te pacipa!???kush si kish shkrujt thuj hahahahahahahahhahahahahahhah pupupupu gahaha ene ja ketheja un??????????
Ehe tlegoma? po jo me kuçedla se tlemem naten pashtaj una??Moshh sha bela une e zgjova alushin nga gjumi,te tlegoj nje plal??
Dora vete?Ti moj ?