dije se po te zura ta bera gropen ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dije se duk I shku ne pv nuk ben dot per vehte njeri oj cuc
I ven mi si rrodhe hahahahahahh?????atij qe e mbane pv hap o zemerushe ??
Omi paske bo llafe me gjumin ? ?I ven mi si rrodhe hahahahahahh?????
Pse nuk te vijne ty pra?se dhe ty si rrush te kemi?I ven mi si rrodhe hahahahahahh?????
isha zgju re po shihja tv thahs me hy pak gahahhaOmi paske bo llafe me gjumin ? ?
jo jo kam pasword hahahahahahhahahah e kujton se jan tu fol me te ndaj gagagagagaggagagagagagagga?????????Pse nuk te vijne ty pra?se dhe ty si rrush te kemi?
Se jane mafjoza mi mos u beso fort prz?
Qyyyyyy ???????????jo jo kam pasword hahahahahahhahahah e kujton se jan tu fol me te ndaj gagagagagaggagagagagagagga?????????
hahahah yess gahahahahahhahahahQyyyyyy ???????????
Sa kam qesh prz??
Qeke ti mafjozja????????hahahah yess gahahahahahhahahah
hahha jo mi pse mafjoze hahahha vec kam pa miii sdi gje me un hahahhahahahah se ca bohet gahahaha pupupupupuQeke ti mafjozja????????
Po kush osht ky i here???
Omelsina zemra e bukur Tiiiiiiiiii , kalo bukur drit mos e vrit mendjen?hahha jo mi pse mafjoze hahahha vec kam pa miii sdi gje me un hahahhahahahah se ca bohet gahahaha pupupupupu
shpirt mojjj me plq kur shkruajn gagag ndaj ?????????? kush e vret mi hahah hic faree ec te puc EC ?????Omelsina zemra e bukur Tiiiiiiiiii , kalo bukur drit mos e vrit mendjen?
Qyyy edhe kjo????? ?Dije se si rrodhe me ke nga pas?