Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ku kemi lesht ne???? dhe flokët i kam të shkurtra????o po flet per lesht r kokes ai miiii per ca lesh e keni ju??????
Yt.po po I vogel I vogel po tu fut ne goje do 4 ore me e qit????
pushin hahahahhahahahahahahahhahahahaKu kemi lesht ne???? dhe flokët i kam të shkurtra????
yt ti un nuk thash gje hahhahYt.
Sa neps paske??
Permene 4 or me e nxjerr ?yt ti un nuk thash gje hahhah
Po ti,se je i pa durushëm? do të hash shpejt??????Hahahahaa
E paskam pas un fajin
Si zogu pushverdhë???????pushin hahahahhahahahahahahahhahahaha
Jam msu mos ma mori zogu buken nga goja peanaj ??Po ti,se je i pa durushëm? do të hash shpejt??????
pz kemi qene nje here ne nje gosit pz e I bi njeri nga ata ne tavoli nje dero qimme ne sallat ruse pz terhiq e ska terhiq r ska 4 metra qime hahahahahahhahahahaPermene 4 or me e nxjerr ?
??????????Si zogu pushverdhë???????
Pasket pa qamet me sy ???pz kemi qene nje here ne nje gosit pz e I bi njeri nga ata ne tavoli nje dero qimme ne sallat ruse pz terhiq e ska terhiq r ska 4 metra qime hahahahahahhahahaha
le ai qiti krejt zorret po e ne hahahahaha ca dele ishe nje der pele hahahahahahahahhahaPasket pa qamet me sy ???
Ca ishte?
Dele apo dhie ??
HahahhhahahaSi para mi ?
un nga mrapa e kam fiksim ????
Hahahahahaha ca t kesh n dore ti hysh hahahaPo tamam !
Imagjino me ardh mem kap floket, ??
Edhe tani që e lexova ktë më erdhi për të vjell???? unë i kam tmerr kto gjëra dhe ti lexoj dhe jo ti përjetoj ??? zorrët nxjerr ku të jem?pz kemi qene nje here ne nje gosit pz e I bi njeri nga ata ne tavoli nje dero qimme ne sallat ruse pz terhiq e ska terhiq r ska 4 metra qime hahahahahahhahahaha
E ke fiksim para ti e? ?poooo fiksimmm r para ????
Pel me shesh dit sotme, vec te ai loki ku ke wen ti mund tgjejele ai qiti krejt zorret po e ne hahahahaha ca dele ishe nje der pele hahahahahahahahhaha