Aq ishteE lshoi veten ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Aq ishteE lshoi veten ??
?? thash qyqja nga para ??hahahahh foto e par miii hahahahahahhahahahahahhaha
Dhe pastaj të ndaj ushqimin me ato duar?????Ate ate
Si shigjeta robin hudit ??
po ti nga mbrapa gahahahahhaahhahahahahahahahahahahha ik se e ?temen?? thash qyqja nga para ??
Flamuri ngritur oNrm
Festa flamurit sot
Tgjith entuziast ?
Nrm joDhe pastaj të ndaj ushqimin me ato duar?????
Hahhahahahahha per foton e dyt e kisha mos meno keq ????po ti nga mbrapa gahahahahhaahhahahahahahahahahahahha ik se e ?temen
Ika se me skuqet ene mu qe jam burr me namuz ??Flamuri ngritur o
Vella???
Po edhe po i përkëdheli ,do ndahet ndonjë fije floku nga shoqet???Autori thot me ti perkedhel floket ?
Jo mi shaka lafit lesht moj;p
???Ika se me skuqet ene mu qe jam burr me namuz ??
cnuk @Tulipan e kish qit ne dritare to nga mbrapa mooo hahahahahahhahaHahhahahahahha per foton e dyt e kisha mos meno keq ????
??????cnuk @Tulipan e kish qit ne dritare to nga mbrapa mooo hahahahahahhaha
o po flet per lesht r kokes ai miiii per ca lesh e keni ju??????Po edhe po i përkëdheli ,do ndahet ndonjë fije floku nga shoqet???
Unë po,se nuk kap gjëra të rrezikshme gjat gatimit? po ajo ndihmsaja jote ,jo???Nrm jo
Ti gjen kohen per cdo gje, do e gjesh edhe per te lar duret ?
HahahahaaUnë po,se nuk kap gjëra të rrezikshme gjat gatimit? po ajo ndihmsaja jote ,jo???
po po I vogel I vogel po tu fut ne goje do 4 ore me e qit????Si degradon muhabeti per i fije leshi tmozes?!?
Sikur me e pas tra