Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ka shumm mre me mir krejt gagagagaPer te hekurosur ??????
Ja sa te mbaroj tharjen edhe po ti nis me mi hekuros . ???Per te hekurosur ??????
??????????oj @Claa ec nje her ec hahahahahahahaNuk di me sha une. ?
E di ajo qe jo. ???????????oj @Claa ec nje her ec hahahahahahaha
Po kush jan vall,? Se un nevrikosem me tel prsh kur me bie ne toke,,hajde tja gjej robet ku i ka.???ka shumm mre me mir krejt gagagaga
akoma si ka ik nga menja gahahahhahahahahahahahhaE di ajo qe jo. ?
Ke shume,? ???Ja sa te mbaroj tharjen edhe po ti nis me mi hekuros . ???
Se kisha mendjen hic qe po luja me zaaaaa. ?akoma si ka ik nga menja gahahahhahahahahahahahha
ca telf ke gahahahhahahahahahahhahaahahahahahahaha samsung kinez aaaa gahhahahahaPo kush jan vall,? Se un nevrikosem me tel prsh kur me bie ne toke,,hajde tja gjej robet ku i ka.???
mnfkepsg ten GSM ggsj fei gen hek jgrj yeiwywhbcg fish I ziuuuu u kethy mbrapsh nga hyni hahahahhahahahahhaSe kisha mendjen hic qe po luja me zaaaaa. ?
Mos o zot ??????ca telf ke gahahahhahahahahahahhahaahahahahahahaha samsung kinez aaaa gahhahahaha
Kam ca kam , po mos te kapi paniku ty se vec kemishat do te dergoj , sdua te lodhesh e te shash neper dhemb . ??Ke shume,? ???
hahahahhahahahahhahahahh kinezi vogel populi mavvv shumaaaaaMos o zot ??????
Ku mbarohen ata???
O moz te dua ????
Ca mban ne dore kur thua keto fjale , luge kafeje apo pirun ? ?
Silli se hekurosjen e kam fiksim??Kam ca kam , po mos te kapi paniku ty se vec kemishat do te dergoj , sdua te lodhesh e te shash neper dhemb . ??
Ku je ti shpirti ? edhe unë??????O moz te dua ????
Ta hajSilli se hekurosjen e kam fiksim??