Po se jam i lodhur me hap sytKetij po ja jap nje kafe me mire, se ka filliur ankohet shume ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po se jam i lodhur me hap sytKetij po ja jap nje kafe me mire, se ka filliur ankohet shume ?
Nuk di ti.... hap njerin sy fillimisht dhe tjetrin e shplodh , pastaj hap tjetrin dhe mbyll ate qe kishe hapur..... pastaj hapi mbylli te dy ??Po se jam i lodhur me hap syt![]()
Ha ka sukses thuaNuk di ti.... hap njerin sy fillimisht dhe tjetrin e shplodh , pastaj hap tjetrin dhe mbyll ate qe kishe hapur..... pastaj hapi mbylli te dy ??
hahahahahahhahahahah he mi se kan nevoj hahahhahahahahahaSi shume rrethore me vrima ne mes po i jep ? 2 a 3 do i mjaftonin mendoj ?
Faleminderit ?
sa moree hahahEpra kaq mendon ti ? se un them duhet me shume
vAllahi ne realitet kshtu i pi kafet une :-DFaleminderit ?
Shyqyr qe eshte ne foto e jo realisht ? se do me tundonte shume ?
Asaj bakllaves nuk i rezistoj dot ?vAllahi ne realitet kshtu i pi kafet une :-D
Sigurisht...@Revenant na ben nje kafe te lutem,?
Degjo budallain ore , se s flas kot une??Ha ka sukses thua![]()
Yyyyyyy plooottt , ti paske dhe per nji uje Lajthiza ktu ??Kaq kam ??View attachment 128345
E meritoje nje .. lezetshem?????
?????????????????E meritoje nje .. lezetshem?
Leri dhe bakshish kamarierit ?Yyyyyyy plooottt , ti paske dhe per nji uje Lajthiza ktu ??
Ti fryj qirinjve une apo te merrem me keta surreterit e kuq qe me ke vene??????????????????