• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çka ju veçon nga të tjerët?

Mignonne

S.E.N.T.??
STAFF
Adm Nt2
LV
0

Cfare mendoni se ju ben te jeni ndryshe nga te tjeret,? Karakteristika juaj me e vecante,?

shume karakteristika por jo vetem pozitive,keshtu qe po them negativet
kokefortesia
nuk hesht dot,reagoj mbi cdo kend qe ska te drejte,dhe ndonjehere do kishte qene mire thjesht te heshtja por smundem.
dhe jam edhe pak neglizhente,kjo gje ndonjehere te sjell situata jo te kendshme.
but,thats me,nuk ndryshoj dot madje mendoj qe jam mire keshtu ahhahaha :p

Cfare mendoni se ju ben te jeni ndryshe nga te tjeret,? Karakteristika juaj me e vecante,?
Zakonisht te gjith kemi diqka ndryshe.. un do veqoja gucimin qe kom ( nuk jav di jeten juve amo tek rrethi im nkosov nje vajz 17 vjeqare nuk ka Pas kurajo apo gucim te largohet vetem ne nje shtet te huaj dhe ti ndjek endrrat e saj siq kom bo un ..)po flas ne at kohen Kur un ika sepse tani kan ndryshu koherat.. edhe karakteristik tjeter qe me dallon nga disa vajza osht Se un merem me Sport luftarake gje qe tek ne mendojn qe jon sporte vetem per meshkuj ..

Zakonisht te gjith kemi diqka ndryshe.. un do veqoja gucimin qe kom ( nuk jav di jeten juve amo tek rrethi im nkosov nje vajz 17 vjeqare nuk ka Pas kurajo apo gucim te largohet vetem ne nje shtet te huaj dhe ti ndjek endrrat e saj siq kom bo un ..)po flas ne at kohen Kur un ika sepse tani kan ndryshu koherat.. edhe karakteristik tjeter qe me dallon nga disa vajza osht Se un merem me Sport luftarake gje qe tek ne mendojn qe jon sporte vetem per meshkuj ..
Shote galica ?

Back
Lartë