• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pyetje qesharake ?

Mignonne

S.E.N.T.??
STAFF
Adm Nt2
LV
0

Ka pafund pyetje qe ju bejn per te qeshur prsh besoj na ka ndodhur te gjithve qe ka ardhur dikush vizit ne shtepi dhe ka dashur te shkoj wc pyetja bomb fare ka qen, a ka banjo ketu,???
Duke qen se un sta pertoj shume pergjigja ka qen,ncuq ne ajrosemi perjashta ne publik.
Kush jan pyetjet qesharake per ju,? ??

Sapo je kthyer në shtëpi dhe kur hyn brenda të pyesin: Erdhe?

(Jo, në rrugë jam akoma dhe nuk vij!)
Ose ajo tjetra kur te ka lagur shiu je bere uje..dhe te pyesin te paska lagur shiu,?

( jo ti thuash zdija ca te beja dhe hapa rubinetin e cezmes)

Je shtritur per gjume dhe syte i ke te mbyllura,te pyesin po fle gjume,?

( jo po provoj te kuptoj si eshte te vdesesh) ??

Shkon në banjë dhe bën gati dushin: Do bësh dush?

(Jo e ndeza kot që të harxhojë ca drita)

@Mignonne ke hapur një temë analoge me një temë time diku tjetër ?

Vishesh dhe bëhesh gati të dalësh, kur dëgjon: Po del?

(Jo, po provoj rrobat si më rrijnë mbas trupit)

Kur te pyesin a do martohesh duke dite dhe daten kur e ke martesen, ....tu thush ko moj cne sdo martohem do iki diten e marteses ska kush me gjen.me hahhaha

Shkon te karburanti, afron makinën te benzina dhe hap kapakun, kur të pyesin: Benzinë do?

(Jo, futi limonadë!)
Kjo o pytje me ven se pyt benzin apo naft.
Kshuqe kjo so shaka se limonada ta con per lesh.
Po tjem un me mthon limonad mor ja 3 kanace pepsi ene kelltup ne sabrator.

Je ne shpi . Relax sa marr punen e te pyet padroni!
A mujte? A je lodh ?
jo ne fakt sa e nisa skam len canten akoma .

Të marrin në telefon natën, e hap e përgjigjesh dhe të thonë: Zgjuar je?

(Jo mo çne, jam duke folur përçart në gjumë!)

I thua shokut që ke gjetur një të dashur dhe dal çdo ditë me të, dhe të pyet: E mirë është?

(Jo, dal se e kam në vend të hudhrës!)

Back
Lartë