• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Sot vetes time i kushtova...

Mignonne

S.E.N.T.??
STAFF
Adm Nt2
LV
0

Disa minuta dialog para pasqyres, rezultati ishte pozitiv pasi i kushtova rendesi asaj qe po shikoja dhe bem nje marrveshje shume produktive te 2 per vazhdimin ton. ???
Po ju si i perkushtoheni vetes???

Disa minuta dialog para pasqyres, rezultati ishte pozitiv pasi i kushtova rendesi asaj qe po shikoja dhe bem nje marrveshje shume produktive te 2 per vazhdimin ton. ???
Po ju si i perkushtoheni vetes???
Përkushtimi në max.

Pas një nate të gjatë pa gjum me birin e vogël të sëmurë u ngrita në 5:30.
Lava enët se mbrëmë nuk pata mundësi.
Fshiva e lava shtëpinë.
Bëra mëngjesin e tani them të pi një kafe 5 minuta se kam punë sërisht ?

Përkushtimi në max.

Pas një nate të gjatë pa gjum me birin e vogël të sëmurë u ngrita në 5:30.
Lava enët se mbrëmë nuk pata mundësi.
Fshiva e lava shtëpinë.
Bëra mëngjesin e tani them të pi një kafe 5 minuta se kam punë sërisht ?
Ne radhe te 1 princi i vogel ti kete te shkuara dhe zoti ta bej mire.
Ateher ti veten tende e ke kthyer ne engjellin e familjes tende ?? ku ka me bukur???

Kam plan tja kushtoj nje dite te bukur edhe pse ne fakt sdu te dal iq vec tri ne shtrat

Edhe ure te behesh per te tjeret e te te kalojn ne kurriz....gjithsesi do te shajne se ura ishte teper e pasigurte...prandaj koka larte e vazhdo drejt...ndalo neper stacion..hapi dyeret...kush hipen hipen..kush nuk hipen te presi trenin e radhes...

Vetes i kushtoj gjithmone kohe ...sepse e dua me shume gjithçka

Sot isha pak e zene e nuk munda po neser do i kushtoj vetes se duhet

Back
Lartë