• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A dhuroni lek rruges kur shikoni te pastreht qe lypin

Se di ketu ku jam une ska ashtu, kur jam ne kosove te kapen ne xhama e ste leshojne te lind gruja 5 femi kur si jep oh te vdekt gruja :p
Si nuk ka aty? Kudo ka. Sidomos ne France .
Ktu rrin ne nje kryqezim e jan mosh disi e thyer . Per kte me dhemb zemra s’rri kurre pa i dhen Edhe Pse e di qe mund tja marrin ose i pin
Plus Rrin te posta à farmaci
Rrin para nje magasine
Kudo gjen .

Si nuk ka aty? Kudo ka. Sidomos ne France .
Ktu rrin ne nje kryqezim e jan mosh disi e thyer . Per kte me dhemb zemra s’rri kurre pa i dhen Edhe Pse e di qe mund tja marrin ose i pin
Plus Rrin te posta à farmaci
Rrin para nje magasine
Kudo gjen .
Ama nuk jan si ata tanet nes eju jup Francezeve ok 1000 here flm.
por keta romet ta shpifin ama bobobobbo

I kam dy k’tu ne lagje qe Edhe kur nuk me kerkojne .. insinstoj dhe shkoj e jua jap vete ?

Cuditem se qysh edhe k’to me kalimin e kohes .. Edhe pse ne hall , tregojne nje karakter te tyrin. ?

Ps… Nga k’to honest gjithmone ju jap dhe sigurohem qe kam te thyeshme me vete … ndersa nga k’to te qylit.. nah .

Back
Lartë