Ai e di qe e kam shum xhan ??Ee dmth e njeh paska dashuri edhe per ty?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ai e di qe e kam shum xhan ??Ee dmth e njeh paska dashuri edhe per ty?
Po de , si ai telekomandi punon me giitha tv hahahahaUniversal freee ;p
HahahahahhahahahPo de , si ai telekomandi punon me giitha tv hahahaha
???Po de , si ai telekomandi punon me giitha tv hahahaha
Tash sa kam fillu oj sheqerpareHahaha a mbarove per sot
Pun te mbar pa lodhje konobar qonke tani mu kujtu boj karike hahahaTash sa kam fillu oj sheqerpare
?
Ahhahahahah nauk mi , karrike me masash bej per pleqnin ??Pun te mbar pa lodhje konobar qonke tani mu kujtu boj karike hahaha
Ddhe un mendoja si ti , gjitha nga pak
Kryesorja osht mosha ..?se ncuk se du me te vjete Se vetja ??jom msu me ma tri ??Ddhe un mendoja si ti , gjitha nga pak
Mshtine me mendu tash , inshallah jam me i ri se ti e nashta bomi bashk ???? se ele mu pelqejn ma tmdhaja hahaahahahahahKryesorja osht mosha ..?se ncuk se du me te vjete Se vetja ??jom msu me ma tri ??
???joo ti e din ka un mos u sill se jom tip ndryshe nga tiMshtine me mendu tash , inshallah jam me i ri se ti e nashta bomi bashk ???? se ele mu pelqejn ma tmdhaja hahaahahahahah
A the vec mosha kryesorja , le tash tjerat mas gagaaghahag???joo ti e din ka un mos u sill se jom tip ndryshe nga ti
???plaqA the vec mosha kryesorja , le tash tjerat mas gagaaghahag
Hahahahauaha???plaq
Po pas kaq vitesh,mban te njejtin opinionSe njof kete person me emrin dashuri?
As tani se di mirePo pas kaq vitesh,mban te njejtin opinion![]()