Ne jemi te pandryshueshem ne cdo lloj veshje????????
Hahaha gjsm isha me kostum trrija urte..po sme mbyllet ???
???????
Ja cin cin ? ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne jemi te pandryshueshem ne cdo lloj veshje????????
Hahaha gjsm isha me kostum trrija urte..po sme mbyllet ???
???????
Kur flini gjumë ? ? ?Te dyja goca babi jemi ndaj jemi kshu te urta te buta .??????
Fix e ke then ??????Ne jemi te pandryshueshem ne cdo lloj veshje??
Ja cin cin ? ???
As aty sjam e urte un e du 200/200 vec per vête .??Kur flini gjumë ? ? ?
????????Fix e ke then ??????
Cin cin ?????
hahahahahahhah??????Kujt ju bë vonë? pa hile e kemi?????
Well flirtuese kam qen deri para pak kohesh.. thjesht per Argetim. Me plq te provokoja .. Flirtim por jo date ..Nese po …e beni se e keni ne karakter ?
apo e keni te nevojshme per x arsye?
Ja te hapim nje teme qe i shkon goxha pershtat ktij formati.
personalishte po. Ka shume calcaire uji ktu ku jetoj.?
Radha juaj .
P.s Me paqe e dashuri piperka . ?
View attachment 123925
Well flirtuese kam qen deri para pak kohesh.. thjesht per Argetim. Me plq te provokoja .. Flirtim por jo date ..Nese po …e beni se e keni ne karakter ?
apo e keni te nevojshme per x arsye?
Ja te hapim nje teme qe i shkon goxha pershtat ktij formati.
personalishte po. Ka shume calcaire uji ktu ku jetoj.?
Radha juaj .
P.s Me paqe e dashuri piperka . ?
View attachment 123925
Si i bie sje me single qe ke nderpre flirtimin? ???Well flirtuese kam qen deri para pak kohesh.. thjesht per Argetim. Me plq te provokoja .. Flirtim por jo date ..
Thjesht vendosa te behem me seriouse. Me kohen njeriu meson rritet ndryshonSi i bie sje me single qe ke nderpre flirtimin? ???
Fair enough ??Thjesht vendosa te behem me seriouse. Me kohen njeriu meson rritet ndryshon
Ndoshta ske provuar aq sa te ndikojn tek ty per ndryshimFair enough ??
Dreqin qe spo rritem dot kurr ????
Por ata qe duan thelbin jane njerezit te cilet vuajne shpirterisht.Kurr n'bot
Du thelbin, jo Atobuza qe ikin e vin o t'keqen
Ndergjegjesimi s'esht kurr i demshem, por un skam nerva dhe as pretendoj te kthehem ne fanar ndricuesPor ata qe duan thelbin jane njerezit te cilet vuajne shpirterisht.
E tjeret numerojne autobusat njeri tjetrit e prap jane te mire thone ne flirtin e tyre!
Cuditerisht e cuditshme ka ardh koha!
hahahahahh ec zemraa keta dhafe kan miii hahahah ec te fif pak te buza ty??????????Eh jam?flirtoj me @STONE_HEAD ?????plasni ju ????? zemra kemi harru ndonji që bo gili vili me ne????
hahahahahahhaahaahhahahahahahahhaha mile hahahahahh ne shqip dmth dicka tje?????Jo Jo se bej kte gje une jam cun i mile![]()