Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Flirt do thotë ti sillesh rreth e rrotull mhb edhe pa një qëllim final.Nese po …e beni se e keni ne karakter ?
apo e keni te nevojshme per x arsye?
Ja te hapim nje teme qe i shkon goxha pershtat ktij formati.
personalishte po. Ka shume calcaire uji ktu ku jetoj.?
Radha juaj .
P.s Me paqe e dashuri piperka . ?
View attachment 123925
Leng qe thithet???gjell a a buk esht
@Lina e more vesht oj ti cike ??Flirt do thotë ti sillesh rreth e rrotull mhb edhe pa një qëllim final.
Unë e kam direkt e troq?: të dua moj qene. ? E ska llafe të tjera ?
I lun fen .??Se di, ja si mendoni ju? ?
@Lina e more vesht oj ti cike ??
zeus te don shume bre te don .??
Te dyja goca babi jemi ndaj jemi kshu te urta te buta .??????E i si perfund shprehja ???? te dua moj qene qe mi ke ngjare sateme ???? une i kam ngjare babit
Per veten .Po kjo eshte pyetje per veten apo per personin siper ????
Aaaa sh mire...Jo nuk jam...jam i turpshem ???Per veten .
Duke se i hape syt si dac ma nalt .?Aaaa sh mire...Jo nuk jam...jam i turpshem ???
Kam faj une qe mbeta rrugve me ate bickeleten ?? po tkisha ardh te shkurret dhe kishim filtruar cik duke pi birra ?Duke se i hape syt si dac ma nalt .?
???????????Leng qe thithet???
Kujto se ste kam njoh ty cuni detit me kostumin me maska ? Thjeshte ti ske dash me pranu qe tkam njoh .?Kam faj une qe mbeta rrugve me ate bickeleten ?? po tkisha ardh te shkurret dhe kishim filtruar cik duke pi birra ?
Fiks,se nuk po e gjeja??????????????
??????ik se lam namFiks,se nuk po e gjeja???
Kujt ju bë vonë? pa hile e kemi???????????ik se lam nam
????????Kujto se ste kam njoh ty cuni detit me kostumin me maska ? Thjeshte ti ske dash me pranu qe tkam njoh .?
Te shkurrja me gjen mu saher te dush me filtru me shishe birre .??