??? ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
?????
Ca di ti? ??????
Reagimet në profil doje të thoshe
E di un por stë lënë emocionet ?
Që sdi asgjë ?Ca di ti? ?
E di qe sdi ?Që sdi asgjë ?
Unë vetëm hahah e dislike mar ?E di qe sdi ?
Noshta edhe ti ?
Un mar themra ?Unë vetëm hahah e dislike mar ?
He ti qe bon lomsh dynjon ??Me tha @Pepsi per ty por pastaj kuptoj qe kishte ngaterruar Nick name ???
E kisha per shaka mos e merr kaq seriozisht i dashur ?@Claa , unë jam i ri në këtë forum, sot u rregjistrova, por më pëlqen si format.
Është herët për të dhënë përgjigjen, nëse do e ndjej do të të shkruaj e dashur ?
He ti qe bon lomsh dynjon ??
??Skam faj une qe je hutuar fare a derezi ?
@Claa , si seriozisht si me shaka unë i përgjigjem Temave interesante, jo atyre temave që postojnë p.sh Sa është ora. Ose çfarë ke veshurE kisha per shaka mos e merr kaq seriozisht i dashur ?
Qendrim te kendshem.
Teme sa esht ora ne nuk kemi ?@Claa , si seriozisht si me shaka unë i përgjigjem Temave interesante, jo atyre temave që postojnë p.sh Sa është ora. Ose çfarë ke veshur
Nuk e di tamam se ku hyet dhe ku dilet këtu, temë për veshjet jam dakord, por nuk e mendoj dot si mund ta përshkruajnë si janë veshur me fjalëTeme sa esht ora ne nuk kemi ?
Por temen e veshjes e kemi temen me te bukuren mund ti hedhesh nje sy e do ndrrosh menjde ?