Sa gjuhe te huaja njihni dhe cilat jane ato?
Un di italishten dhe po mesoj Rumanisht
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Anglisht, greqisht, dhe po mesoj frengjisht ?Sa gjuhe te huaja njihni dhe cilat jane ato?
Bravo te qoft.... SukseseAnglisht, greqisht, dhe po mesoj frengjisht ?
Anglisht gjermanisht pak italisht dhe po msoj spanjisht.Bravo te qoft.... Suksese
Do vish kurs ta mesosh te plote ?Mezi nje gjysme shqipe di?
Nga ti ta mesoj! Vec ndonje sherr ti mesonDo vish kurs ta mesosh te plote ?
Jo nga une do behet nje kurs ktu ne forum do jemi shok banke ?po mos ngacmo .Nga ti ta mesoj! Vec ndonje sherr ti meson![]()
Mire do rrim me banka te ndara se me be me ngacmu ti thej dy kembet rri mire te them ?Jo nga une do behet nje kurs ktu ne forum do jemi shok banke ?po mos ngacmo .
Sot e kan kto dj se esht weekend te henen fillo ?
Ma shpjego mas kursit kte fjaline se nuk e kuptova ?Mire do rrim me banka te ndara se me be me ngacmu ti thej dy kembet rri mire te them ?
Ti nuk din Per vete e po me meson mua ik flej??Ma shpjego mas kursit kte fjaline se nuk e kuptova ?
Do me mesosh si te fle tani apo ca ??Ti nuk din Per vete e po me meson mua ik flej??
Nese ke gjum ik fli se sjam kalma un ne weekend te flej kaq heret ???Do me mesosh si te fle tani apo ca ??
?? u rrite ke fillu pubet e ?do hysh rrug tkeqe do te hedhin gjera ne pije mos shko se andej nga uk ca sbejn ?Nese ke gjum ik fli se sjam kalma un ne weekend te flej kaq heret ???
E thot ti a ta them une si ke fol(si gjyshja imr)???? u rrite ke fillu pubet e ?do hysh rrug tkeqe do te hedhin gjera ne pije mos shko se andej nga uk ca sbejn ?
Po mu gjyshja jote me tha thuj kshu se mu sme degjon ?E thot ti a ta them une si ke fol(si gjyshja imr)??