Lse ri ca o sot viti ri me bleHajde perhaj kunat.. mir se erdhe ne shtepin ton ???@Llaqi .. hajde blejm llokumet
Llokume ee ??? Po deshi hajde bujrum ... po i shkoi menja per omelisna mka mu ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lse ri ca o sot viti ri me bleHajde perhaj kunat.. mir se erdhe ne shtepin ton ???@Llaqi .. hajde blejm llokumet
Ca esht me tradhtu ? Sdim ne meshkujt ktu jemi te sinqertePo ju meshkujt si tradhtoni ???
?Ca esht me tradhtu ? Sdim ne meshkujt ktu jemi te sinqerte
Ka raste tradhetojm vertikalisht , ka raste horizontalisht ... varet ??Po ju meshkujt si tradhtoni ???
Mshkon mendja xhdo nat per embelsira dhe ha akullore po ti se din?Lse ri ca o sot viti ri me ble
Llokume ee ??? Po deshi hajde bujrum ... po i shkoi menja per omelisna mka mu ???
Veq mbar ju ect..Ka raste tradhetojm vertikalisht , ka raste horizontalisht ... varet ??
Hmmm ... me i fjal ti do dhe akullore dhe cokollataaa eeeee ... ?Mshkon mendja xhdo nat per embelsira dhe ha akullore po ti se din?
Dhe prapa moj qysh te duan le tju ec ?Veq mbar ju ect..
Me tana me tana?Hmmm ... me i fjal ti do dhe akullore dhe cokollataaa eeeee ... ?
Motra kjo jana qeka icik si tradhetare sja kam besen ... ruje icik sa tshkoj tmor pak far kosi deri ke komshia ???Veq mbar ju ect..
Te cili komshi shkon, ....qyqja jam un te njeri komshi mos mze ktu pupupu hahahhaMotra kjo jana qeka icik si tradhetare sja kam besen ... ruje icik sa tshkoj tmor pak far kosi deri ke komshia ???
O zottttt e tmerrrshmeeeee .... yttttt jazekkkkkk mir qe ma the ??Te cili komshi shkon, ....qyqja jam un te njeri komshi mos mze ktu pupupu hahahha
Po he moj tja bojn qefin vetit Se gjyna ???Dhe prapa moj qysh te duan le tju ec ?
Normale Dashni un idet e ndjenjat i kam te qarta qe ne start .Ta besoj ty ket zemer ,di mir ti ndash vlerat per kend
Pash mos ka dicka me ngren jam unt breUuu iken motrat ??