Ashtu je ne fakt ?Siç duket jam i shëmtuar, mos u lodh kot tashi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ashtu je ne fakt ?Siç duket jam i shëmtuar, mos u lodh kot tashi ?
Ta mbash me shendet @Dibrani ??Jo nuk është refuzim. Eshtë çështje ndjenjash virtuale?
Sapo më bëre një nder, ik e flirtohu, nuk kemi kimi duket qart ?Jo kam flirte të tjera ???
Ehem?????
Te ky shkoje ti kur thu iki ke daja @A2. ??
Ke gjej fizik o matematic mos hiq dore?Sapo më bëre një nder, ik e flirtohu, nuk kemi kimi duket qart ?
A Eshte ne dijeni baba jot per kte? ??Ehem?
Ncncnc si na e marton me zor o @Babydoll , si tja bëj tashi se jam lëmsh ?Ke gjej fizik o matematic mos hiq dore?
E di ai qe jam less edhe me fot blavo actu te kecen baba?A Eshte ne dijeni baba jot per kte? ??
Kur te prezantohet fiku foli cik per mu se ngela pa alkimi hic ?
Sme le gje te hongsha cumen jalebi ???E di ai qe jam less edhe me fot blavo actu te kecen baba?
Ah ta henksha xhemlen faleee tyyy o xhotttt????Sme le gje te hongsha cumen jalebi ???
Ai tu dhen shpirt???@Ersaa me komshiun perball 90vjeç?
My love éternelle inconditionnelle ??Ah ta henksha xhemlen faleee tyyy o xhotttt????
Po kam muaj pa e pare pyeta badanten e tij rumune a eshte a cofi?Ai tu dhen shpirt???
Te na rrojn miqqt pra??Po kam muaj pa e pare pyeta badanten e tij rumune a eshte a cofi?
Amin, e me naj alkimi te re me thuaj?Te na rrojn miqqt pra??