• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Si mendoni ju me mire ateher apo tani..?

B3ba

Plus jamais.....
ANETAR ✓
LV
0

Ajo kohe ka qen sa mundimshme aq edhe e lezetshme.....Shpesh me kujtohet im Ate kur me merte te toka per t mbledh edhe ngarku sanen..?? Kur u ktheje nga ara ste binte ne men ca kishte gatu Mami per dark....FB_IMG_1636211605085.jpg

Last edited by a moderator:
Nuk Po e kuptoj qarte temen ? Se kjo koha e Barit te thate egziston akoma edhe sot ?

Ps…. Nuk me ka rastisur ndonjehere kjo koha e barit k’tej.. se vdes ta eksperimentoj duke ndihmuar.?

Me mir ateher sikur ishin me te bashkuar njerzit☺ ndersa sot a ba cdo gja vl ?.

Në bazë të kontekstit të temës flitet për fëmijërinë. Mendoj se më parë, gjërat kanë shijuar më shumë, në atë primitivitetin origjinal. Sot as mollat nuk janë të shëndetshme më. Plot sheqer e shumë pak vitamina.

Nuk Po e kuptoj qarte temen ? Se kjo koha e Barit te thate egziston akoma edhe sot ?

Ps…. Nuk me ka rastisur ndonjehere kjo koha e barit k’tej.. se vdes ta eksperimentoj duke ndihmuar.?
Ka ardhe koha qe bari nuk thahet me ?

Pse mo ?

A eshte ne vere ky sezoni I barit te Thate apo jo ? ? Dicka qe une nuk iki dot ne vere andej …se me palos dielli me keq se barin . ?
Ne vere eshte ,doja te thoja qe gjithmon do ekzistoj se skan cfar hajne kafshet ne dimer ,,,, ti qenke ber si kofsh pule nqf nuk vjen me vere kte ?

Ne vere eshte ,doja te thoja qe gjithmon do ekzistoj se skan cfar hajne kafshet ne dimer ,,,, ti qenke ber si kofsh pule nqf nuk vjen me vere kte ?

Po pra ? a thua se u zhduk komplet koha e barit .?

Ps… jo andej nuk vij ne vere se ngel brenda mbyllur ? kemi diell veres Edhe k’tej mo .?

Back
Lartë