Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po dhe jo dihet ama ka perqindje dhe dashuria kur arihet 100 dmth ke lajt lesh moDashurija ska % o je o sje
Hajdeni tregoni mos u vje mare?
Ore Nikolai që s'të kam pyetur a je I dashurum ti pyes për i shoqe ?Dashuria snjeh mosh as mase as perqindje
Personalet mbeten personale fratelloOre Nikolai që s'të kam pyetur a je I dashurum ti pyes për i shoqe ?
Nuk mbahet dashnia sekret .. qofsh ti që je ?Personalet mbeten personale fratello
Po kur e tejkalon,si i bje,ça kemi larë????? unë se kam kaluar akoma 99%?Po dhe jo dihet ama ka perqindje dhe dashuria kur arihet 100 dmth ke lajt lesh mo
?????Love Calculator | Love Meter to Calculate Love Percentage
Love calculator to calculate compatibility between people. This true Love Meter finds love percentage accurately. Online love tester game.www.prokerala.com
Tested, worked![]()

Eh s'ja ke jep emrin prandaj
E mire po e provoj ??Eh s'ja ke jep emrin prandajse ka njoft AHAHAHAHA ( Shkruja Edvin Rama ) Shfie ta kup 200% HAHAHAHHAHHAHA
Ama jo berishen se e kan bo banned n'amerik HAHAHAHAHaE mire po e provoj ??