• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Me fal .......te te fal........

@Klodii me jep autoresimin te kem zemren tende sikur per 24 ore . ( miresin ne zemer qe te mos keqkuptojemi .?) Ndoshta miresia jote deperton sadopak te mua .
p.s borgj e

Jo un nuk te bera tag po u rigjetem ne nje postim bashke . E mu desh te jeoja nje pergjigje per te dyja comentet.
p.s E rilexova shume e shume hère para se te replikoja sidoqoft po e le me kaq .
se ne e njohim shume mire Njera tjetren nuk Besoj te ket vend per me shume diskutim per ça ndodhi .
Xhan xhan si gjithmone
Si të duash zemër. Këtu më ke për çdo dyshim tëndin.
Xhan të kam edhe unë ty.

Tema:
Më fal një sekondë të kohës tënde
Të fal një shëtitje all around the world

Njërën desha po tani duhet vetëm të fal, se mora dyfish.

Të fal çelësin e sekreteve të mia.

O @Jana me fal qe te pyes por
me ta thane spo di se si me ta thane
ta kisha lyp Identin e vertete
a ma kishe thane
Se para pak kohesh jo shumeqe ne 2000 dmth
km pase 1 shoqe te f.sh po se di nga ka ik
mos ka vdek e sme ka kallzu po si flas me
dhe mos je ti allah allah

O @Jana me fal qe te pyes por
me ta thane spo di se si me ta thane
ta kisha lyp Identin e vertete