Jo jo nga Tirona city ???Mbase shi iz from vlora??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jo jo nga Tirona city ???Mbase shi iz from vlora??
Një sjellje e mirë nuk është asnjëherë e barabartë me flirt. Megjithatë Flirti mes dy miqve nuk është domosdoshmërisht diçka më tepër se aq. Deri kur njëra palë të vihet në siklet. Aty kalohet kufiri.
Ja për shembull unë flirtoj me @Klodii ?️ por është brenda normave miqësore, do thoja, deri sa të dy ndihemi mirë dhe komfort.
Të dy palët mund të kenë qëllim më shumë se shoqëri, por që nuk zhvillohet më tej. Thjeshtë një lojë e mirëfilltë, më e guximshme.Mendoj se flirti quhet flirt nese njera pale ka qellim me shume se shoqeri. Perderisa te dy palet nuk e kane kete qellim, nuk quhet flirt por loje apo fun![]()
Të dy palët mund të kenë qëllim më shumë se shoqëri, por që nuk zhvillohet më tej. Thjeshtë një lojë e mirëfilltë, më e guximshme.
Deri sa asnjëra palë nuk vihet në siklet, s’ka mundime aty jo ?Dhe me e mundimshme![]()
Menyra si kujdeset per ty, vemendja me shume se shoket e tjere,kur kujdeset shume se cfare do thote, dhe shikimet e kapura “mat” ?Hello hellouuu ! xD
Tema eshte shume e thjeshte, po tregon vet titulli. Pyetja eshte si per meshkuj poashtu edhe per femra. Si mund ta dalloni se nje shok/shoqe e juaja po flirton me ju?
Cilat mendoni se jane simptomat se ai/ajo nuk eshte miqesor/e por dicka me shume?
Mos harroni, jo cdo njeri/njera qe sillet mire me ty, don te thote se po flirton. Keep in mind that
View attachment 125062
Diskutim te mbare![]()
Deri sa asnjëra palë nuk vihet në siklet, s’ka mundime aty jo ?
Menyra si kujdeset per ty, vemendja me shume se shoket e tjere,kur kujdeset shume se cfare do thote, dhe shikimet e kapura “mat” ?
Kemi flirtu najher ne?Nese doni te msoni si flirtohet me shihni mia dhe @GLAUK me car stili te lart e bejm ?
Iq kur ,?Kemi flirtu najher ne?
Gezuar festen e Halloween schatzi. ?Iq kur ,?
Oh meine liebe ? ku ka me shtrigan se ti ?Gezuar festen e Halloween schatzi. ?
Shtrigan une? Me lendove tash. ?Oh meine liebe ? ku ka me shtrigan se ti ?
Ec ta sheroj plagen ?Shtrigan une? Me lendove tash. ?
Nuk i tregoj të gjitha aftësitë heuuu se m’i kopjojn ??Dhe nga e di ti sigurt se pala tjeter nuk eshte ne siklet, pyetje shume logjike?
Nuk i tregoj të gjitha aftësitë heuuu se m’i kopjojn ??
di të lexoj mes reshtave ?