• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kush është mendjemadhi i forumit ?

Mignonne

S.E.N.T.??
STAFF
Adm Nt2
LV
0

Eh,jam frymezuar qe ne mengjes sot? sipas meje eshte @GLAUK 100% pasi e pa pissi qe u bo vip edhe tani si flet dot me goje. Po per ju kush eshte mendjemadhi/a e forumit,? (Asgje serioze ne kete teme vec shaka me njeri-tjetrin,mos mbertheni shpatat)?
IMG_1853.jpeg

Last edited:
Eh,jam frymezuar qe ne mengjes sot? sipas meje eshte @GLAUK 100% pasi e pa pissi qe u bo vip edhe tani si flet dot me goje. Po per ju kush eshte mendjemadhi/a e forumit,? (Asgje serioze ne kete teme vec shaka me njeri-tjetrin,mos mbertheni shpatat)?
Ai vip ka qen me kohë?

Boll e mbrojte ti ???
Tani po e percepton ai qe eshte bo vip vip dhe po kalon ne overdos kenaqesie ? e ke pare me verdall,? Jo. Dhe kur poston ndonje gje mbeti duke ngren shal bretkose.?
Të vërtetën thash ? sot do hante shalë mignonne më tha ?? upsss milingone??? vërdall e ke moj?

Ti vet, se kqyre niher me tmdhaja krejt titullin. Kah je nis oj shqipe ? ? ? ?

Back
Lartë