• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Te dua ..Por mos me acaro

Kresha

A pretty face can never trick me
S-Mod
LV
0

Cilat jane gjerat te cilat ju acarojne ne nje lidhje ?

Sa keni durim, dhe a i shprehni menjehere pekenaqesite qe keni apo pritni deri sa tmbushet kupa dhe shprazeni :D?

Spo flas se duhet te marr avukat pastaj ...se si e acaroj une ate zemren time ????

Na ndriqo tlutem sepse kemi nevoje per keshilla te arta xD

Sa keni durim, dhe a i shprehni menjehere pekenaqesite qe keni apo pritni deri sa tmbushet kupa dhe shprazeni :D?
Mesa duket qeke bere mire nga ana shendetsore,gezohem per ty.?

Tema: un pres sa mbushet kupa pastaj oha kam nje 5 min sa per 5 ore.

Mesa duket qeke bere mire nga ana shendetsore,gezohem per ty.?

Tema: un pres sa mbushet kupa pastaj oha kam nje 5 min sa per 5 ore.

Po xhan, flm shume ! Nga dje nuk kam pasur me probleme shendetesore, shyqyr Zotit :)

p.s.

Po perse pret, tduket me interesant apo?

Po xhan, flm shume ! Nga dje nuk kam pasur me probleme shendetesore, shyqyr Zotit :)

p.s.

Po perse pret, tduket me interesant apo?
Jo ska te bej per interesante thjesht si fillim personit qe ke perball i le hapsiren qe ai te tregoj veten dhe po ashtu vlersimin per ty, pastaj hapu dhe ? nga pakenaqesit ose verejtjet qe jan akomuluar shume.

Jo ska te bej per interesante thjesht si fillim personit qe ke perball i le hapsiren qe ai te tregoj veten dhe po ashtu vlersimin per ty, pastaj hapu dhe ? nga pakenaqesit ose verejtjet qe jan akomuluar shume.

Dhe ke durim gjithmone, dmth ta ndegjosh deri sa e perfundon ?

Sigurisht secili/en e acarojn ca gjera te vogla apo te medha..zbuloje gabimim e me thuaj sa se kam then une,,

Po e them vetem qka me acaron mu ne lidhjen time.. fort amo fort me acaron fakti se Pse nuk i intereson qka boj un ne jet.. shkurt shqip mir ish kon me ja msu do adete te shqiptarve qysh duhet mu sjell mashkulli ndaj femres ????se qeshtu Po i bjen si me kon shok e shoqe ???

Kur nuk e kuptoj dote sa do qe te perpiqem se nje llaf nga lindja e nje nga perndimi dhe ajde bej bashke pastaj ?

Nese i plq kur me acaron se si reagoj le ta beje me shpesh pra dhe e shijon

Back
Lartë