Avash avashpo mesoj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Avash avashpo mesoj
popo hahaha zysheAvash avash
popo hahaha zyshe
Ti je nga ajo lagjia ku Te gjithe njifen me te gjithe??Me ka mesuar te pershendes komshinjte , sepse kane filluar me duken te gjithe si anetare forumi. Dje rastisa ne ashensor me njeren dhe e pyeta me ca nofke je? U ngjita kot deri ne kat te 6- te... me tha zemer me therrasin te gjithe , po ti mund te me therrasesh me mbiemer.... pastaj me tregoi nr e ziles ne hyrje te pallatit dhe aty gjeta mbiemrin. Bjeri pas mesnate me tha?
Ohuuu... une fle ne ate ore?
Ne nje perimeter deri ne 500 meter po.?Ti je nga ajo lagjia ku Te gjithe njifen me te gjithe??
un jm nga qytet me 1 milion banore plus sirianetTi je nga ajo lagjia ku Te gjithe njifen me te gjithe??
Qenke Ai I lajmeve ti??Ne nje perimeter deri ne 500 meter po.?
Ne fakt me njohin , se une nuk njoh njeri?
Zona Astirit??un jm nga qytet me 1 milion banore plus sirianet
larg qofteZona Astirit??
Jo... jam ai ritrasmetimit te lajmeve. Une jam i lajmeve te fundit, s me degjon njeri??Qenke Ai I lajmeve ti??
Je me afer ??larg qofte
Por Te gjithe Te njofinJo... jam ai ritrasmetimit te lajmeve. Une jam i lajmeve te fundit, s me degjon njeri??
je ti aty?Je me afer ??
Jo te gjithe me njohin sic duhet?Por Te gjithe Te njofin![]()
Problemi eshte se ata qe mendon qe te njofin jane pikerisht ata qe nuk dine asgje per tyJo te gjithe me njohin sic duhet?
Disa bejne sikur me njohin... disa pretendojne dhe disa perpiqen?
Thjesht rri i njejti... sipas situates?
Ketu jam dakort. Si gjithmone smart perla?Problemi eshte se ata qe mendon qe te njofin jane pikerisht ata qe nuk dine asgje per ty![]()
PatjeterKetu jam dakort. Si gjithmone smart perla?
Prandaj te kam xhan ty une.
Te te pershendes me nje kenge... me lejon?
Sapo te gjej kengen e duhur?Patjeter