• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Sa krenare jeni ju për punën që bëni?

Ndjehem keq nese ndonje dite skam oreks per punet e ndryshme sepse krenaria vjen kur e shikon shtepine xix ne te gjitha kendveshtrimet .
Kam ushqyer pulat se me pelqejne tua marr vezet , kam mjel dhe lopen se me pelqejne qumeshti e produktet qe dalin prej tij . Turp nuk eshte me punu por eshte me e mbajt gjithe diten me dor ... telefonin ?

Ndjehem e privilugjuar te jem mjelesja ma e mire nkatun. Qi di me kullot, me mjel ,Po dhe me tend dybekun .
do me per behlulen aaa ? ???
View attachment 124094
combien j'adore ça .... dans lezhe où j'ai vécu s'appelait (tpini) noshta Zeus @Nerv E kan degju... même chaque fois que ma mère l'a pris pour faire du beurre, j'étais là si ato macet qe presin kur po pret ti japesh buke :p

Turp skam as eshte turp kshuqe jam ok mrena rregullores. Ekonomi tregu lale ?

combien j'adore ça .... dans lezhe où j'ai vécu s'appelait (tpini) noshta Zeus @Nerv E kan degju... même chaque fois que ma mère l'a pris pour faire du beurre, j'étais là si ato macet qe presin kur po pret ti japesh buke :p
E zeza skam kuptu sen ca ke than ???

Back
Lartë