Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ty 2 ti kane ngulur! Do te ngulin e te 3-ten, pastaj te 4-ten, pastaj te 5-ten e keshtu me radhe???Jo, nuk duhen.
Duhet gjetur një zgjidhje sa më parë..
Unë do isha vaksinuar( edhe pse jam)
Është i pashmangshëm rezistimi
Tani po u kthehen e fëmijëve?
Ty ta ngulsha n'truTy 2 ti kane ngulur! Do te ngulin e te 3-ten, pastaj te 4-ten, pastaj te 5-ten e keshtu me radhe???
Hec mor Dajëhapsja e temes t'ia jap mendimin e para
e kam thane e mbajHec mor Dajë
Shpalose talentin ti?
Po kur vendimi dhe e drejta jote shkel te drejten e tjetrit per te jetuar, si behet?Ne menyre absolute jo!
Shkelen nje nga te drejtat kryesore te liris se njeriut per te mar vendime!
Vet ne gjendje koshience!
Ndaj jo!
Lule je e nxituar?Çdo njeri është i lirë të vendosë për veten e tij,nuk duhet imponuar.
Plus që vaksina nuk të mbron hic, kështu që më duket dicka kot
Për cfarë?Lule je e nxituar?
Nga e din ti qe vaksina nuk mbron hiç??Për cfarë?
Nga rrethi miqësor,për më tepër mjekë që shprehen se ka të shtruar plot që kanë qenë edhe të vaksinuar.Nga e din ti qe vaksina nuk mbron hiç??
Sa bukur qe me dole ketu dhe un s'bej pjes te rrethi shoqeror i mjekeve qe japin konsulta.(perfshi edhe infermierer, sanitare e der te roja deres spitaleve)Nga rrethi miqësor,për më tepër mjekë që shprehen se ka të shtruar plot që kanë qenë edhe të vaksinuar.
Liria jote eshte deri aty ku fillon liria e tjetrit!Po kur vendimi dhe e drejta jote shkel te drejten e tjetrit per te jetuar, si behet?
Ç'far emri i vini ju?