Mmmmmmmmm?Fundshpina meqe ra llafi. ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mmmmmmmmm?Fundshpina meqe ra llafi. ?
ndakort ketu normal se spo i plas asnjeritEdhe une, por ketyre nuk ju plas, mjafton te jet teme me gumezhima, psh: kujt i plas me fort ?
, une fola per ne jeten e perditeshme... mu me duket fjale e rende ...Mendoj se eshte tipike katunareske, ne fshataret se perdorim psh. ?ndakort ketu normal se spo i plas asnjerit, une fola per ne jeten e perditeshme... mu me duket fjale e rende ...
Mlmmmm shka ki bre ? ?Mmmmmmmmm?
Asgje, mendoja se vetem n vesh ishe e pa plasme ti?Mlmmmm shka ki bre ? ?
Un jam si jam jam per veten time . Po ti ca ke se ca kam e ça skam te plasme un ? ?Asgje, mendoja se vetem n vesh ishe e pa plasme ti?
Pse patjeter duhet te kem dicka qe te komentoj nje mendim te fresket te lindur gjat casteve te mija frymezuese ne ”drejtori” !? ?Un jam si jam jam per veten time . Po ti ca ke se ca kam e ça skam te plasme un ? ?
Atehere meqe qenka kshu , sme plas fare fundshpina nga ato qe mendon e shpreh ti.Pse patjeter duhet te kem dicka qe te komentoj nje mendim te fresket te lindur gjat casteve te mija frymezuese ne ”drejtori” !? ?
bycaaa?Nuk e kuptoj shprehjen ?
Çfar s’duhet të të plasë? ?
E ku ka me mire se nje sum e pa plasur ?Atehere meqe qenka kshu , sme plas fare fundshpina nga ato qe mendon e shpreh ti.
kshu jam dhe ne teme .
Qao
Uuuuu no no no ?bycaaa?
Atehre ik Mos na ça sumen . Meqe ti e do troc.E ku ka me mire se nje sum e pa plasur ?
Ashu maje ?
hahahahahhahahahahahahhhah rriiiiii se te hengra hahahahhahahahaUuuuu no no no ?
Ika nga kjo temë unë ?
Pa merak kemi ? ?Atehre ik Mos na ça sumen . Meqe ti e do troc.
ky eshte dhe postimi fundit per sot te kjo teme .![]()
Je be si ato vampirkat veq hanhahahahahhahahahahahahhhah rriiiiii se te hengra hahahahhahahaha
Yeah@Dibrani e mban mend moton?
psee ree ca bona ja do iki ho fare e hani veten pastaj hoJe be si ato vampirkat veq han