• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Rapunzel-i i botës reale’ vjen nga Siberia me flokët 1.5m të gjatë

...

Kontributor
LV
0

Rapunzel-i i botës reale’ vjen nga Siberia me flokët 1.5m të gjatë​

ra-6-1.png

Daria është një vajzë nga Siberia, e cila më parë ishte shumë e zakonshme, derisa nisi të rrisë flokët që tashmë kanë arritur gjatësi të pazakontë.

Ajo njihet tani si “Rapunzel-i rus”, duke iu referuar përrallës së vajzës që lëshonte flokët e saj të pamasë nga dritarja e kështjellës.

Megjithse flokët e saj janë tashmë 1.5 metër të gjatë, Daria thote se kur ishte adoleshente preferonte flokët e shkurtër.

Por në një debat xhelozie një shoqe e sfidoi atë se nuk do të mund të rriste kurrë flokët e saj. Prandaj Daria vuri bast me shoqen e saj dhe tani disa vjet më vonë ja ku është, e kthyer në rapunzelin rus, me flokë aq të gjatë sa që për t’u kujdesur per to duhet ta ndihmoje bija e saj.

Gruaja ka fituar shumë popullaritet në rrjet me mijëra ndjekës të peripecive të saj “të leshta”, dhe stileve me të cilat modelon flokët.

Daria thotë se i duhen dhjetë minuta për të krehur flokët e saj dhe se një pako shampo i zgjat vetëm pak më shumë se një muaj.

Por ajo thotë se do të vazhdojë aventurën derisa flokët t’i arrijnë te gishtat e këmbës, edhe pse duket ende larg.

ra-5-2.png

ra-2-2.pngra-4-2.pngra-3-2.pngra-1-2.png

Daria është një vajzë nga Siberia, e cila më parë ishte shumë e zakonshme, derisa nisi të rrisë flokët

Top Channel

Floku mabrt misterin e madhe te qanis njerzore,

duhet shume kohe te dekompozohet,

vetem te njeriu qimet/floku rritet pafundesisht te kafsht e tjera ka nje limit sipas llojit dhe rraces se kafshes

per sumrianet ishte "mister" por nga ana tjeter nje menyre per me kuptu edhe interpretimin e andrrave nga ku ndjek edhe eliziri i jetes..

ne fakt, floket dhe thonjet jane dy aspekte te qenies njerzore qe nuk i gjejme te kafshet ....

Rapunzel-i i botës reale’ vjen nga Siberia me flokët 1.5m të gjatë​

ra-6-1.png

Daria është një vajzë nga Siberia, e cila më parë ishte shumë e zakonshme, derisa nisi të rrisë flokët që tashmë kanë arritur gjatësi të pazakontë.

Ajo njihet tani si “Rapunzel-i rus”, duke iu referuar përrallës së vajzës që lëshonte flokët e saj të pamasë nga dritarja e kështjellës.

Megjithse flokët e saj janë tashmë 1.5 metër të gjatë, Daria thote se kur ishte adoleshente preferonte flokët e shkurtër.

Por në një debat xhelozie një shoqe e sfidoi atë se nuk do të mund të rriste kurrë flokët e saj. Prandaj Daria vuri bast me shoqen e saj dhe tani disa vjet më vonë ja ku është, e kthyer në rapunzelin rus, me flokë aq të gjatë sa që për t’u kujdesur per to duhet ta ndihmoje bija e saj.

Gruaja ka fituar shumë popullaritet në rrjet me mijëra ndjekës të peripecive të saj “të leshta”, dhe stileve me të cilat modelon flokët.

Daria thotë se i duhen dhjetë minuta për të krehur flokët e saj dhe se një pako shampo i zgjat vetëm pak më shumë se një muaj.

Por ajo thotë se do të vazhdojë aventurën derisa flokët t’i arrijnë te gishtat e këmbës, edhe pse duket ende larg.

ra-5-2.png

View attachment 123530View attachment 123531View attachment 123532View attachment 123533

Daria është një vajzë nga Siberia, e cila më parë ishte shumë e zakonshme, derisa nisi të rrisë flokët

Top Channel
O sa fiksim i kam flokët e gjatë ?

• Super Dashuri
Reactions: ...
Floku mabrt misterin e madhe te qanis njerzore,

duhet shume kohe te dekompozohet,

vetem te njeriu qimet/floku rritet pafundesisht te kafsht e tjera ka nje limit sipas llojit dhe rraces se kafshes

per sumrianet ishte "mister" por nga ana tjeter nje menyre per me kuptu edhe interpretimin e andrrave nga ku ndjek edhe eliziri i jetes..

ne fakt, floket dhe thonjet jane dy aspekte te qenies njerzore qe nuk i gjejme te kafshet ....

Mire floket po thonjte pse ? Apo meqe edhe thonjte rriten palimit ?

Back
Lartë