Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Te ishte dashur icik Pushim prandaj@centos te falenderoj ty nji here qe me hoqe cdo akses nga chat. E kte ta jam seriozisht![]()
Merci bocupTe ishte dashur icik Pushim prandaj
E kam për detyrë ? taksirat duam creppa, kafe, dmth qerasje ?Falenderoj goca/cuna se seshte nje ktu se ka pas raste jam ndjej kec por kam dal nga ketu happy ??
flm ty qe je bestia imee????????????@STONE_HEAD qe te kam bestieee ?
Taksifat hehehehe thua se me zuri taksirati per krepa ..mos kerkoni secili/la nga njr makine e ndoshta skam aq shumE kam për detyrë ? taksirat duam creppa, kafe, dmth qerasje ?
O njish, o yll, nuk te kam harruar, uroj qe te jesh mir me shendet ??Falenderoj te gjithe ata qe me kane harru faresa mire
![]()
Bëhu gati, do vij në London per krepa, ??krepa se kem prb ?
Atje i bejn dhe dekore me te bukura pse do vish per krepa deri ktu mo lal ?Bëhu gati, do vij në London per krepa, ??
Aq më mir, hajde, te mos paguaj kot vizën turistike ??Atje i bejn dhe dekore me te bukura pse do vish per krepa deri ktu mo lal ?
cish ban tej vocO njish, o yll, nuk te kam harruar, uroj qe te jesh mir me shendet ??
Te falenderoj dhe une shumm pitushe qe perher je gjithe pozitivitet,dhe me ben te ndihem mire???@Kiddo qe kam motrushe ??