qeke i avancum knej ka un bashkojm dy grushtet ene i fryjm ka brima@Miicteel^777 po me kompresor ose me pomp ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
qeke i avancum knej ka un bashkojm dy grushtet ene i fryjm ka brima@Miicteel^777 po me kompresor ose me pomp ??
Une nuk besoj, as nuk kam vajtur ndonjehere! Por miq te mite jane tronditur prej tyre, sepse u kane parashikuar me saktesi te papare.Tema për diskutim: Ç'mendim keni për "parashikuesit e fatit" ?
A besoni tek fallxhorët, dijetarët që pretendojnë se parashikojnë ardhmen, apo mendoni se janë të gjitha mashtrime?
Sa besim keni tek këta persona...?
Njerëz apo tema ?Janë disa që të hipnotizojnë
FallxhorëtNjerëz apo tema ?
Kjo dihet botërisht ?Fallxhorët
Zero sbesoj, vec tmadhit zot tjeret kejt jan ajer per muaTema për diskutim: Ç'mendim keni për "parashikuesit e fatit" ?
A besoni tek fallxhorët, dijetarët që pretendojnë se parashikojnë ardhmen, apo mendoni se janë të gjitha mashtrime?
Sa besim keni tek këta persona...?
Beson ne keto njerez?Per parashikuest e fatit ?!? qe marin te ardhura qyl edhe qe jan shum njerez manipulatore
JoBeson ne keto njerez?
Shume nga njerzit qe bien pre nga keto jan ato qe nuk gjejn shpres tjeter kund
Po edhe une kete mendim kam@Noah yeppp…nuk eshte zgjidhje nje fallcore Duhet punosh me veten gjithmon![]()
Anglia e shkru 50 vite perpara sesi do shkojn gjerat ? ?Nuk u besoj, vetem Zoti e din te ardhmen. E ardhmja eshte e fshehte.
Anglia e shkru 50 vite perpara sesi do shkojn gjerat ? ?
Me protokoll o vllo ? po nuk e parashikojn fallxhor anglez ? i vejn vet pikat mbi i. Simas infove te tan hoxhes flas une. ?Edhe une shkruaj, dicka do ndodhe patjeter nga ajo qe do shkruaj
Psh pas meje do tpostoje dikush, do tme beje nje like, nje emoji, ndoshta dikush sdo tpostoje fare.
Tshohim cila do ndodhe, diku ne nje forum tjeter do tthote dikush Nanushi 50 vite me heret e ka dite![]()