Do ma lesh nje xhiro rengin qe te kap ca ???@Noah do grim nai hirushe ne rende vllaiView attachment 122565
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Do ma lesh nje xhiro rengin qe te kap ca ???@Noah do grim nai hirushe ne rende vllaiView attachment 122565
Paske ardh lale@Noah do grim nai hirushe ne rende vllaiView attachment 122565
Tani je ke caza italia.Tu ik myslym shyr te qoftet ?View attachment 122569
Tani jam knej se po maroj ca letra vlla po doli rruga dr me shkruj. Kisha ardh po prz mduhet me maru kto letrat e kalamojve ??do jem 3 muj knej do e shtrrydhim nai fush mretse ??Tani je ke caza italia.
jam ne elbason per momentin po do hajd i fusim naj got
Kur te kesh koh me shkruaj ??Tani jam knej se po maroj ca letra vlla po doli rruga dr me shkruj. Kisha ardh po prz mduhet me maru kto letrat e kalamojve ??do jem 3 muj knej do e shtrrydhim nai fush mretse ??
?? ket jave qe vjen lire jam edhe morim neper. Goje hirushet e forymit ?Kur te kesh koh me shkruaj ??
Perderisa kan arritur objektivin normalisht qe boss ju duket vetja ?. Por mendimi im do ishte kush kenaqet me shum te paguaj ?Se ju duket vetja Boss ???
???nejse nuk knaqet asnjoni kuj po i bjen tani mi pagu ??Perderisa kan arritur objektivin normalisht qe boss ju duket vetja ?. Por mendimi im do ishte kush kenaqet me shum te paguaj ?
Te hidhen nga ballkoni se sjan per kto pune???nejse nuk knaqet asnjoni kuj po i bjen tani mi pagu ??
Bobobobo per 100 frong Hotel mu Hedh nga ballkoni sja vlen bre ???Te hidhen nga ballkoni se sjan per kto pune
Po me ik me vrap sikur nuk shkon.Bobobobo per 100 frong Hotel mu Hedh nga ballkoni sja vlen bre ???
????i menquri..Po me ik me vrap sikur nuk shkon.
Ose tbej femra sikur u kenaq e tpaguaj ?