Per ate ska dyshime hic ai se ja thash ene un ke alamet nruje?Qe ta shohi sa e nercme jam.????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Per ate ska dyshime hic ai se ja thash ene un ke alamet nruje?Qe ta shohi sa e nercme jam.????
Realist ?I keq?????
????Normale ohhhhh ????
Heuu????
Èreeeee ja the po e mori per keq . ???Per ate ska dyshime hic ai se ja thash ene un ke alamet nruje?
Boni kot me t provoku ty.Èreeeee ja the po e mori per keq . ???
Uii kush qenkaHeuu
Shka ki . Mos e ke gru aaa .???Heuu
Upupu jo,jam shpirt i lire pavarsisht se @Lawyergirl dhe @Anonymous me nxoren nga shtepia une e preferoj vetmin??Shka ki . Mos e ke gru aaa .???
Ashtu rri fix . Urt e urt e vetem kur Pellcet si geshtenja .???Boni kot me t provoku ty.
Donte me pa se der ku arrinte nxehtesia zjarrit qe ke mren ti per te pranaj ?
Mire po ti si je?Uii kush qenka
Cke ti???
Ajde se un e gjyshi kemi mor shpi tmodhe me krevat supergjikand ne forum. Flem bashke ???Upupu jo,jam shpirt i lire pavarsisht se @Lawyergirl dhe @Anonymous me nxoren nga shtepia une e preferoj vetmin??
E kam thon ma lart. Te brryliAshtu rri fix . Urt e urt e vetem kur Pellcet si geshtenja .???
ti ku e ndjeje puthjen per te qen ne teme ?
Mka propozu?Shka ki . Mos e ke gru aaa .???
Mire fare?Mire po ti si je?
Ginjen pra ginjen???Mka propozu?
Ashtu pooooo .?Mka propozu?
Jo po ke themrra .?E kam thon ma lart. Te brryli
Hahahhahaha sju ndahem me tn une ju,i hapet pune vetes??Ajde se un e gjyshi kemi mor shpi tmodhe me krevat supergjikand ne forum. Flem bashke ???