• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Si ta bëni atë të kthehet prapë te ju?

Nese ka ikur nje here,pse ti japim mundesine e dyte per te ikur ?
Kush ike mos te kthehet prape,me mire ?.

Jam e mendimt qe nese dikush iken....ska qen kurr i joti ...aq me pak nese tradhton....
Po iku te mari valixhet e ta boj bileten pergjithmon
Edhe mos ta mendoj me kthimin por e vetmja gje qe do mbaj mend do jet emri im
Ska mundesi 2 ?
Se ne 3 e bon se thot me do srri pa mu e kshu .4.5.6. E ....

Teoria jon ??
Po ta vesh re te gjitha jemi gangstere deri ne fazen qe e ndjejm ne lekuren ton.
Normale qe nje ikje dhemb,ne te kundert jo vetem ai nuk te deshi por dhe ti/une se paske dashur mjaftueshem, te gjithe lutemi me menyren ton per qendrimin e nje personi ne jeten ton(personi fizik) jo germash,personi qe te ka lidhur nje cast nje perqafim,nje puthje apo me shume.
Kjo na karakterizon deri ne momentin qe ne thjesht mbetemi pa ndjenja.

te dhemb ne shpirt aq sa fillon kerkon fajin ke vetja e kur e di 10000% qe nuk ke por nese dikush te le nuk ka qene kurr I joti apo e jotja ai q te do nuk iken kurre sado veshtirsi tr ket genjeshtra gjeja me e urryer

Back
Lartë