Aspak nga ty tu drejtova meqë ngrite dyshime për thellsin e çështjes pjesa tjetër ësht e qartë kush !Hahah hahah
Do thuash nga une?!
Me falni ato/ata qe u preken
Shaka ishte e gjitha![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Aspak nga ty tu drejtova meqë ngrite dyshime për thellsin e çështjes pjesa tjetër ësht e qartë kush !Hahah hahah
Do thuash nga une?!
Me falni ato/ata qe u preken
Shaka ishte e gjitha![]()
Staf jam une ktuAspak nga ty tu drejtova meqë ngrite dyshime për thellsin e çështjes pjesa tjetër ësht e qartë kush !
Staf jam une ktu
Kshuqe se di pse u preket kaq shume nje pjese... ku shume bukur kalohet me shaka
Njs..
Ste njoh as se di kush je ne fakt
E te kerkoj ndjese qe pa dashje te preka![]()
Jo zemer aspak pikerisht me ty e nisem diskutimin me shaka...ishte pjesa tjeter ku devijoi ?Staf jam une ktu
Kshuqe se di pse u preket kaq shume nje pjese... ku shume bukur kalohet me shaka
Njs..
Ste njoh as se di kush je ne fakt
E te kerkoj ndjese qe pa dashje te preka![]()
Okej shpirtiJo zemer aspak pikerisht me ty e nisem diskutimin me shaka...ishte pjesa tjeter ku devijoi ?
Rafsh te gropa e tqitsha prej flokesh???opaaaaaa
?????????Rafsh te gropa e tqitsha prej flokesh???
Si urithe zgerdhihesh ???????????
Oooo Shekpsire ?Ti që don vëmendje e din njëhere se as n kalkulator nuk t boj hesap ?
he reee dreq?????????Si urithe zgerdhihesh ??
Ndjesë shef po nuk të lën edhe pëlqim me shpreh ?Oooo Shekpsire ?
@ABC ?????Ti që don vëmendje e din njëhere se as n kalkulator nuk t boj hesap ?
Te dalt dreqi ne enderr e ti hudht thapet nfyt ty he llastice e dreqit?????he reee dreq?????????