• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

U hapen votimet per antarin e muajit.....

cili mendoni se mund te jet antari I muajit?

• Gjithsej votues
    40
  • Sondazhi u Mbyll .
Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
Ju falenderoj te gjitheve ju shoke dhe shoqe qe me keni dhe vota si anetar i muaji edhe pse nuk nuk kam qene shume aktiv ne forum. Ne gezime e te mira ua kthefsha...ne dasem ishalla!???
Ma ke borxh?

..

E kush e paska bere kte tu japesh vota te gjithve?
Ia kini fut kot me kte antarin e muaji kte here.
Kurse per hère te pare un jam kunder kesaj qe the . Eshte gjeja me e bukur e ketij sondazhi pasi perpos nr te votave te gjith meritojne te jen fitues.
Patjeter.
Veten mbi te gjithë.
Boll më pe me syrin negativ se stë vrava. Shaka bëra.
Nuk te kam pare kurre me syrin Negativ Rrelse .

Duhet të mbyllet ky sondazh se ka mbaruar të enjten
Hapni një televotim ndërmjet @Dëbora dhe @Plusbellelavie sepse asnjë votë që mund të jepet sot nuk quhet më.
Hera go on.
Çoje në fund fitoren e ndonjërës prej të dyjave?

Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
Back
Lartë