• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cfar do benit ?

djali

Don't stop believing
ANETAR ✓
LV
0

Mendoni sikur kapet një lloto me vlerë 10 milion lek ose Arditit i vajti dora tek bilata juaj dhe thatë telebingo. Prap ndo1 që ra rrufeja në hale siç i thon në gjuh popullore. Papritur ju erdhi kjo shum parash. Si do i shpezoni?

kush asht Arditi?

10 miljon lek jane pak dmth nuk eshte se te destabilizojne ;), cfare me ble ? varet gjithsecili nga nevojat qe ka, une do i kisha fut nje Puket andej nga Tajlanda...se helbete ?

Perderisa Jetoj jet nermale me te ardhurat e mia …“nese“ do fitoj “nese“mbetet gjithmon do i dhuroj nkosov tek ndonje institucion shendetsor Sepse askush me shum Se spitalet e kosoves ska nevoj per ndihem ne keto dit..

Perderisa Jetoj jet nermale me te ardhurat e mia …“nese“ do fitoj “nese“mbetet gjithmon do i dhuroj nkosov tek ndonje institucion shendetsor Sepse askush me shum Se spitalet e kosoves ska nevoj per ndihem ne keto dit..
a e ke seriozisht se mundesh ta besh edh ne forma te tjera

Mendoni sikur kapet një lloto me vlerë 10 milion lek ose Arditit i vajti dora tek bilata juaj dhe thatë telebingo. Prap ndo1 që ra rrufeja në hale siç i thon në gjuh popullore. Papritur ju erdhi kjo shum parash. Si do i shpezoni?
Nuk eshte ndonje vlere qe mund te inveshtosh ose te besh ndonje gje dmth

Se di sa bejn ne Euro ata 10milion lek por dhe te ishin 10/milion € nuk do te besh dicka te madhe per arsyen e vetme sepse do ngelesh i vetem:

1) Do humbesh familjen
2) Do humbesh shoqerin
3) Nese je i martuar Prite Divorcin
4) Nese s'je i martuar priti Grat para dere
5) Mendimi im eshte Jeta modeste eshte me e embel se sa jeta e Milioneve !

Me fal Po Njeriu si fillim sheh veten . Meqe personalisht jam mire do shihja familjen . Dhe ata jan mire flm krahve qe punojne Atehere do ndihmoja kusherinjt e mi me sakt hallen time qe jeton me nje pencion dhe kam nje kusherire qe Eshte mesuese me 100 halle ne kurriz.

shuma Eshte modeste skam Pse hapem thybash kot. Te kishte te pakten dhe nja dy 0 me shume i kisha dhen per donation. ( nje pjes e mbaja per vête ) kaq .

8500 euro jane.
Ca do besh me ata lek ?
vAllahi une flas vetem per vete, as nuk dua te them ce jam i fort ne buxhet as nje gje te tille vetem ce goma te makinave ne vit i kam ato 8500€

Gjithesesi secili i shef gjonat e veta ne menyrat e veta dhe ne kontinentet e veta:
Ama un mendoj qe te blesh nje pal Atlete te Philipp Plein ngele me lek te vogla.

Leku s'be njeriun, njeriu ben lekun

Back
Lartë