E kam vllai mi? pse mos ti dal? akoma me zorrën ti????Mos i dil krah se ndaj i rriten ….vesht e fluturon ai ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E kam vllai mi? pse mos ti dal? akoma me zorrën ti????Mos i dil krah se ndaj i rriten ….vesht e fluturon ai ??
Hahaha apo sjam ne timon e di si tfluturoj ?????. OHith nje hap me afer te ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????sa e embel qenke ?
E ke qe mos e pac ho ????E kam vllai mi? pse mos ti dal? akoma me zorrën ti????
Mos mendo shum patriot?se gjysma 1000 ësht 500????Po po shum mendoj ?
Hi!Nuk e di! Sduhet then asnjeher kurr!
E kam moj,plas ti?? unë ja mbledh ditën?e ti natën si kumuri që je ????E ke qe mos e pac ho ????
Mblidhi rrypat se qafsha forumin kam me e lan pa familje virtuale ????
Ehhh moj pariote kto shal purtekat e forumit jan njona mo shtrrig se tjetra duhen vrare me buke ne goje.????Mos mendo shum patriot?se gjysma 1000 ësht 500????
???
Shtriga shtriga?po like ju boni kur nxjerrin shalët????? amon ruj gjo tjetër të mos kapin??? se veshët do ti zgjasin???Ehhh moj pariote kto shal purtekat e forumit jan njona mo shtrrig se tjetra duhen vrare me buke ne goje.????
Opaaa shi kur te me sulen tani me tme zen prej flokesh...po une shyqyr skam.????
E di qe esht se e kam shkrujt me kto duar...ama ti jo vetem i sheh por i ruan??po e ke ke tema????? shohin krejt???
E ke parasysh ti ..ate momentin , ate castin e duhur ? Ja kshu dhe puna îme me vllain tât .????E kam moj,plas ti?? unë ja mbledh ditën?e ti natën si kumuri që je ????
Hë bëjë prov e leje?ti shkul flokët ? ? ?