Me shkruaj. Diskutojme pak per krizen energjitike qe pritet te kapi vendin.Çfare koecidence . e paske si une ti me pak ndryshime ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Me shkruaj. Diskutojme pak per krizen energjitike qe pritet te kapi vendin.Çfare koecidence . e paske si une ti me pak ndryshime ?
Meqë ra llafi, si e ke fb?Facebook ben por jo dhe msg insta dridh dhembet nga i ftohti u grij ??? spo rrihem pa to ????
Po deshe mbiemrin se emri keshtu ..Nëna -e ama-mami ..heheheheehMeqë ra llafi, si e ke fb?![]()
heheh, ma jep po deshe se paska 1000 emraPo deshe mbiemrin se emri keshtu ..Nëna -e ama-mami ..heheheheeh
Ashtue thash per shaka aq mu kujtuan..Perdore FaceTime eshte me i mire se te ghith,,nese e ke tel iPhoneheheh, ma jep po deshe se paska 1000 emra![]()
Me shkruaj ti i pari se skam guximin e duhur ?Me shkruaj. Diskutojme pak per krizen energjitike qe pritet te kapi vendin.
Sa i shkrujta Hi Dea! E me tha je gabim, quhem Mondi. Pse rren?Me shkruaj ti i pari se skam guximin e duhur ?
Ruaj_sekretinF ?
A je e sigurt që FaceTime nuk kërkon mbiemrin?Ashtue thash per shaka aq mu kujtuan..Perdore FaceTime eshte me i mire se te ghith,,nese e ke tel iPhone
e kishte burri ne dore per momentin ?Sa i shkrujta Hi Dea! E me tha je gabim, quhem Mondi. Pse rren?
Si si ke? Kontaktet e whatsapp jane ne contacts list te tel. Ka hec koha nuk mbahen me nr e fisit ne fletore ose bllok. ?Na zuri ankthi se si kam nunrat e telefonave familjarëve ?
2-3 ore u kepuske nga krahet duke e tund. Beji i caj kamomili me mire. ?e kishte burri ne dore per momentin ?Prit 2 a 3 ore ta ve ne gjume ?
Skerkon emer mb..Kekon nr qe i ke personat ne contaktA je e sigurt që FaceTime nuk kërkon mbiemrin?![]()
Ne ishim në grup në mesenxherSi si ke? Kontaktet e whatsapp jane ne contacts list te tel. Ka hec koha nuk mbahen me nr e fisit ne fletore ose bllok. ?
Nuk e dija, unë s'kam iPhoneSkerkon emer mb..Kekon nr qe i ke personat ne contakt
Fute fisin ne Ludo tani. ?Ne ishim në grup në mesenxher
????Fute fisin ne Ludo tani. ?
po ne wp pa numer miiiNa zuri ankthi se si kam numrat e telefonave familjarëve ?