Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ca do te thote autori me kete thenje ??ka dy lloje te femrave me bateria dhe me wiffi
ik thob se t'lashCa do te thote autori me kete thenje ??
Qenke Kosovar ti ee ??ik thob se t'lash
yes yes hahahhahahaQenke Kosovar ti ee ??
Du ju spik engllish eeee ??yes yes hahahhahaha
jo sorri hahahahahahaDu ju spik engllish eeee ??
As une tut mir leid ??jo sorri hahahahahaha
um vjen keq femratSi perfundim,a ma manipuluese mbeten femrat ama meshkujt?
Pres pergjigje serioze ??
Hahahahahaha Um vjen keq po cunat jane me manipules ???um vjen keq femrat![]()
Nuk e kuptova,i mburreni duke i treguar sikur keni lekë dhe makina?Sa djem keni dëgjuar të fokusohen pas një femre. Ato janë të afta të lozin me ndjenjat e disa ndjenjave dhe mos të përfshin emocionalisht. Në ndo1 her i konsiderojm budallacka duke i treguar per leket që skemi dhe për makinat që sjan tona . Ti mendon se i mashtrova por ato janë thjesht duke lozur lojen. Disa femra madje mund të bej të imagjinosh vetëm për to të mendosh vetem per ato ti mendon se të ka ardhur engjëlli i dashurish dhe të ka ngulur shigjeten por ne te vertet je duke ngren sapunin per djath. Shpesh mendimi im per to ndryshon. Shumë her them se i kuptoj plotësisht por jam shumë larg.
jo jo kurr asnje her ncncnHahahahahaha Um vjen keq po cunat jane me manipuler ???
Po ti je manipules apo je i ri dhe s'di nga keto gjera ?jo jo kurr asnje her ncncn
Po ja o hera lexoj mesazhet i kam faj ksaj unë që keni futur amtare stafi. Kjo me parti është futur se ska mundësi tjetër. Dhe do të falënderoj nqs ma editon temen jo për ti qefin ksaj shushunjes po është shkruajtur gabim. Unë e sqarova që nuk ishte per te gjitha kjo mir qe vazhdon fut veten në thes por po fut dhe të tjerat.Cdo njeri ka te drejten e fjales ......por jo te ofendoje gjininë tjeter .....dhe kur doni te beni dicka te tille perpara i drejtohet gishti vetes
qa te koke ti se Hmmmm Manipulante hahahaahahahaPo ti je manipules apo je i ri dhe s'di nga keto gjera ?
Po ja o hera lexoj mesazhet i kam faj ksaj unë që keni futur amtare stafi. Kjo me parti është futur se ska mundësi tjetër. Dhe do të falënderoj nqs ma editon temen jo për ti qefin ksaj shushunjes po është shkruajtur gabim. Unë e sqarova që nuk ishte per te gjitha kjo mir qe vazhdon fut veten në thes por po fut dhe të tjerat.
Jemi te papara ne gocat per manipulim hahahahaha ??qa te koke ti se Hmmmm Manipulante hahahaahahaha