Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa drastike ka lezet ? femer e vendosu i likCka humbt mos u gjete ??
Sa drastike ka lezet ? femer e vendosu i lik![]()
@Claa iki vera svje mo se o vesh trashe ktu vinte vec me na hap orelsin neve meshkujve me shale thekthi ;p
Andej vap ësht akoma? jo si nga ne me xhupa që dum 1 orë ti heqim ??? gëzuar festën fiksimo???@Claa iki vera svje mo se o vesh trashe ktu vinte vec me na hap orelsin neve meshkujve me shale thekthi ;p
gzuar fiksimo a po vjen se u nisa me ik gjer hamburg me ble nj dy hamburgerAndej vap ësht akoma? jo si nga ne me xhupa që dum 1 orë ti heqim ??? gëzuar festën fiksimo???
Deri në darke aty më ke ? ku do i blesh në st paul????gzuar fiksimo a po vjen se u nisa me ik gjer hamburg me ble nj dy hamburger![]()
keDeri në darke aty më ke ? ku do i blesh në st paul????
MCDonald's do i blesh ??kese jam tu cu plaken mrapsh per shqipri
jo si ha mc donaldsat un nuk para ha gjana takuqme kshu du gjana me lugeMCDonald's do i blesh ??
Rrugë të mbarë nënës ??
red bulli ka shku shtrejt po deshe shampanj della fontanIsha bo merak per @Redbull po e mesum arsyen ?
Kush ta mori patriot?? As unë se di ku e kam ,që kur na çiftoi @Plusbellelavie ???
Nuk e di??Kush ta mori patriot?? As unë se di ku e kam ,që kur na çiftoi @Plusbellelavie ???
Me ty kam frik me u ul ne nje tavoline.red bulli ka shku shtrejt po deshe shampanj della fontan
Se mos e di un ku Eshte ai vellai jot.??Kush ta mori patriot?? As unë se di ku e kam ,që kur na çiftoi @Plusbellelavie ???
Mer një megafon? dhe bërtit nëpër forum se ndoshta të dëgjon????Nuk e di??![]()
Posi posi dhe ate te bej une pastaj te thune sqe i zoti te mbaj gruan e vet i ka ikur gruja?Mer një megafon? dhe bërtit nëpër forum se ndoshta të dëgjon????
Po thash ngaqë je në aeroport ? as unë ,i rri larg atyre ?? unë i du me gabel ?????jo si ha mc donaldsat un nuk para ha gjana takuqme kshu du gjana me luge![]()