Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
do te hidhen xheloz ne fyt ???Mos me zhgenjeeeee o qyp ?![]()
........???do te hidhen xheloz ne fyt ???
ta ha zemren tyyy unnnn hoo???????????Të zgjuar nuk të bëjnë ca shkrime copy paste por përgjigjet dhe argumentat.
Nuk kam asgje me redbull absolutisht asigjo. E rrespektoj shum esht cun njish sinqerisht.Po tpergj une meqe ...kam dhen nje emer pak me par ...jan disa per mua por si fillim redbull....
Sepse per cdo gje qe e pyes e gjen nje zjedhje. Sepse kam luajtur me shum se 10 her ludo....edhe e kam kuptuar kapacitetin menyra sesi flet si artikulo sesa i respektuar eshte per cdo gje perpiqet tme jap informacion ne lidhje me dicka qe e pyes etj etj
Të zgjuar nuk të bëjnë ca shkrime copy paste por përgjigjet dhe argumentat.
Dhe ja përgjigjja më e zgjuar që kam lexuar deri tani ??Të zgjuar nuk të bëjnë ca shkrime copy paste por përgjigjet dhe argumentat.
Kjo përgjigje reflekton paradoksin Sokratian: tani e di që asgjë nuk di ??Krejt tzgjut jam vetem une kam mbet drru i shtrember??
Sokratin dhe Aristotelin nuk e njoh une mos me ngaterro me to??Kjo përgjigje reflekton paradoksin Sokratian: tani e di që asgjë nuk di ??
Nuk thash se je apo i njeh, por që reflekton thëniet dhe interpretimet e tyre ??Sokratin dhe Aristotelin nuk e njoh une mos me ngaterro me to??
Ishalla nuk vras veten ose çmendem se kto dreq filozofesh e psiqologesh te shkare kan qen.???Nuk thash se je apo i njeh, por që reflekton thëniet dhe interpretimet e tyre ??
Dhe na mësuan neve të “mençurve” se si duhet të mos shkallojmë ??Ishalla nuk vras veten ose çmendem se kto dreq filozofesh e psiqologesh te shkare kan qen.???
Jo jo un nuk mesoj prej tyne pervete ti meso po te duash.??Dhe na mësuan neve të “mençurve” se si duhet të mos shkallojmë ??
Ok, dakord. ?Jo jo un nuk mesoj prej tyne pervete ti meso po te duash.??
O sa mire o sa mire ti do çmendesh???????Ok, dakord. ?
Duhet të mësoj shumë që të arrij deri te çmenduria ???O sa mire o sa mire ti do çmendesh???????