Hmmm nein nein sdo thot qe ska lokacion sesht i perbushur si mision ?Dmth perderisa ska lokacionin e sakt do te thote qe eshtw ne nje vend qe e bon te humbase ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hmmm nein nein sdo thot qe ska lokacion sesht i perbushur si mision ?Dmth perderisa ska lokacionin e sakt do te thote qe eshtw ne nje vend qe e bon te humbase ?
Nga eksperiencat virtuale ke ndonje peng ?Hmmm nein nein sdo thot qe ska lokacion sesht i perbushur si mision ?
Per mua duhet pyetur @GLAUK kemi pasur nje ciftezim qe divorcoheshim qe ne sek e pare???.Me ne fund e gjeta kohen te hap kte tem Zogjt e mi .
behet fjale per eksperiencat tuaja kur ishit ( e jeni ) cift javor ( ose me shume ). mund te diskutojme per shembull :
kush ka qen dashuria juaj e pare ?
Po e dyta , treta etj deri tek e fundit ?
kush ka qen me e bukura ? Po me e kota ? ?
si e keni perjetuar ?
Kush ju ka fal me shume emocion ?
Po merzi ?
Po te qeshura ?
Po zhgenjime?
Helbete Besoj se kemi shume per te fol se i thon 4 jave ne muaj. ??
Do ju lutesha pa ofendime, me humor , tashuri e mirekuptim te diskutojme se bashku . ?
Hmmmmm jo joNga eksperiencat virtuale ke ndonje peng ?
Ohuuuu ty te flm por kush rri te heqi amballazhin e merimangat qe mund te kete zene,next one ?@Asteropi eshte beqare plus ne ambalazh
Skam qen prezente kur kan ndodh te gjitha kto po u be kohe qe e kam marre ne kurriz kte barre dhe do e kem parasysh kte Qe me thé .Per mua duhet pyetur @GLAUK kemi pasur nje ciftezim qe divorcoheshim qe ne sek e pare???.
Me duhet ta pranoj @GLAUK e ke vet fajin se me tregove nje fytyr te cuditshme dhe un e besova qe ishe ti ai ??
Nuk e doja burrin tim javor ashtu ?
Pastaj te gjithe ata qe benin ciftet me vendosnin cift me ate qe isha dhe jam ne jeten reale. CLARKUN i falenderoj te gjithe per ate eksperienc dhe placin ata qe nuk na vendosin me na kane harruar fare.??
Ore Edhe te ha Edhe sdo ta kruajne ! Per te shtunen behet fjale . Deri atehere ja kam heq ambalazhin e ke gati ! ?Ohuuuu ty te flm por kush rri te heqi amballazhin e merimangat qe mund te kete zene,next one ?
Kerkesa juaj do merret ne konsiderate .Dua te ciftohem vetem me pashaporta Zviceriane ose me veriore se zvicra ???
Ndjes nuk e dija qe i beje ti ciftet?Skam qen prezente kur kan ndodh te gjitha kto po u be kohe qe e kam marre ne kurriz kte barre dhe do e kem parasysh kte Qe me thé .
smiroshet le te plasin se dashuria qe eshte e paster nuk lekundet . ?
P.s Urime ?
O un o @Anonymous ka ca kohe po jo domosdoshmerisht .Ndjes nuk e dija qe i beje ti ciftet?
Faleminderit ?
Mendova se i the @POSEIDON beje gjumin qull?Kerkesa juaj do merret ne konsiderate .
boje gjumin tull qe sonte .
Kush eshte ky fatlum? ?Më të bukurën nga të gjithat, jam duke e jetuar këtë javë
?️❤
Jam fatlume une për atë që më çiftoi @Plusbellelavie ??Kush eshte ky fatlum? ?
thash isha e vetmja qe e pash ashtu??????Mendova se i the @POSEIDON beje gjumin qull?
Se paske lexu heksperiencen time ti qe flet kshu. ???@SweeTy mos thuaj asgje se keto material duan qe te na beje objekt qitje,sidomos kjo @Plusbellelavie me shigjeta ne dore eshte si shtrige ????