• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Jeni dakort me kte aforizem?

Un eci ngadale dhe vetem para stop bej kur duhet . Me ke then lexon po Po per tv skam degju te kesh then sidoqoft ska problem ja e mesova dhe dicka te re per ty.

Un kam paketen shqiptare ktu e kaq vite ndaj shoh tv dhe ne interrnet kur sjam ne shpi etj.

per te ardh kushdo jeton aty ku i pelqen ama nese e don ate vend zemra dhemb njelloj .
Mendimi im ama ti mund te mos jesh dakort
mos meso shume gjera nga une se pastaj xixa ?

po une e kam zgjedh se ku do jetoj dhe ku po jetoj dmth jetoj ne tirane …ktu me ke hajde ne ta mban ?

mos meso shume gjera nga une se pastaj xixa ?

po une e kam zgjedh se ku do jetoj dhe ku po jetoj dmth jetoj ne tirane …ktu me ke hajde ne ta mban ?
Ta jap nje zeke un ty e ti tregoj xixat ose pucje ?
Pse te mesosh Eshte gje e keqe ? Hmm ?
Sa per te taku e kemi lan qe po dhe ti Nese do me ba noj vizit bujrum . Vec mos harro alltin ??

Ta jap nje zeke un ty e ti tregoj xixat ose pucje ?
Pse te mesosh Eshte gje e keqe ? Hmm ?
Sa per te taku e kemi lan qe po dhe ti Nese do me ba noj vizit bujrum . Vec mos harro alltin ??
ato te dyja ti jap une ty, nje zeke e nje ashtu pucje ?

svi andej une, se te leni jashtu ju, ja erdhi ky me na zan deren …

alltine e kam ne menje ?

View attachment 119762

————-

Po. Pse?
Jo. Pse?

Un mendoj qe nga atdheu iken per nje jete me te mire po nuk braktiset kurre.

p.s me trishtoj kjo thenie Qe me mjes ...
Jepni mendimet tuaja e diskutim te mbare miq
Atdheu nuk esht skuder futbolli qe ti thuash atdheu i zemres.
I mir i keq ai eshte i joni. Neqoftse esht i keq duhet ta ndryshojm dhe jo te justifikot gjithsecili.

ca don me than bajat se varet se e marre une ??
I bezdisur .
i bie po nje gozhde.

Un si femer pergjigjem vêt per ato qe bej e ti sje askush tme paragjykosh. Nese si kupton lojerat shakat qe behen , Nese ste pelqejn beji injore Po te lutem mos me bej te humb respektin qe ruaj per ty.

uroj te kem qen e qarte.

I bezdisur .
i bie po nje gozhde.

Un si femer pergjigjem vêt per ato qe bej e ti sje askush tme paragjykosh. Nese si kupton lojerat shakat qe behen , Nese ste pelqejn beji injore Po te lutem mos me bej te humb respektin qe ruaj per ty.

uroj te kem qen e qarte.
me kurse kohen me fole seriozisht, per disa gjera qe per mua kane zero rendesi.

faleminderit per miruptimin

respekti asht reciproke

tung

Back
Lartë