???? moj paskam pir un mduket hmmm pse spo kap gjepse thuuu nuk a per muuu????????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
???? moj paskam pir un mduket hmmm pse spo kap gjepse thuuu nuk a per muuu????????
Ca ke pi o jet gahahahhhaa???? moj paskam pir un mduket hmmm pse spo kap gje
Ah kshtu po ,po mi pastrojm nga tja filloj@Caramele hajde te lajm dhe te pastrojm ne te dyja kjo @STONE_HEAD te rri si ato nuset e bukura kemb mbi kemb ???
zemer nuk eshte me pyetje konkrete a mblidhesh me goca ti per kafe psh e filloniii gam gam.njona gam gam tj ???? keshtuu as oii oj gra nuk me kan ardh ato pupupu skam ngren buke kam shtu pesh do laj tapetin do laj beka???????Po mbase qe ska pytje konkrete andaj spo di qysh vazhdojke.
Me dijunin time asgje por nata ska bes thuhet spo dij spo dij hmmmCa ke pi o jet gahahahhhaa
Paske ndërru mëndje ti? ?@Caramele hajde te lajm dhe te pastrojm ne te dyja kjo @STONE_HEAD te rri si ato nuset e bukura kemb mbi kemb ???
ja thash para teje??????Paske ndërru mëndje ti? ?
AhahhaahahahahhhaPaske ndërru mëndje ti? ?
ca do miiii sallator????????Sa te ngrihem e bon dushin un ma sillni cik mjesin oh gra . Tanks paraprakisht ?
Do qumesht dhieSa te ngrihem e boj dushin un ma sillni cik mjesin oj gra . Tanks paraprakisht ?
Jo po turshi . Mjesin mi Noj kafe ?????ca do miiii sallator????????
Dele se dhi jom vête ??Do qumesht dhie
Hahahahha zmrJo po turshi . Mjesin mi Noj kafe ?????
Dele se dhi jom vête ??
Du dhe ty ne paket .???????@Plusbellelavie ta sjelll unnn???????