• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

nje mundesi te dyte.

Sepse pyetja që po bën është jasht konceptit të realitetit, i bie nëse halla do kishte ashtu do i thoshin dajë..
ketu je komplet out
ate qe unn po thoja ishte ka druar jet nje personi I afer per muaa unn nuk munda te ishaa aty pran nese jeta do me jepte nje mundesi te pakten te isha aty pran ti mbaja doren ne frymen e fundit.kjo nuk eshte film vizatimor por nje kerkese humane qe nje njeri nese nese do I I jepej nje mundesi e dyt do e bente

ketu je komplet out
ate qe unn po thoja ishte ka druar jet nje personi I afer per muaa unn nuk munda te ishaa aty pran nese jeta do me jepte nje mundesi te pakten te isha aty pran ti mbaja doren ne frymen e fundit.kjo nuk eshte film vizatimor por nje kerkese humane qe nje njeri nese nese do I I jepej nje mundesi e dyt do e bente

Ndjesë për humbjen tënde, me sa duket nuk kam qenë fort i vëmendshëm.

Personalisht jam tip që nuk dal dot jasht realitetit dhe e dimë që mundësi të tilla nuk ndodhin.

Ndjesë për humbjen tënde, me sa duket nuk kam qenë fort i vëmendshëm.

Personalisht jam tip që nuk dal dot jasht realitetit dhe e dimë që mundësi të tilla nuk ndodhin.
flm
nuk ka gje e dim qe nuk ekziston subrealja por te pakten e ne gjera te vogla jeta na jep ne menyren e saj nje mundesi jo gjithnje

Ne kete moment sic jam, sdo doja te ndryshoja asgje, te ktheja asgje mbrapsht.
Cdo gje qe kam ber, e kam vet me vetedije.
Te pranoj veprimet e mia dhe te jetoj momentin.

Mundesi te dyte ne nje lidhje ajo kurre po diçka eshte thyer dhe po u ngjit duket shenja

Varet per cfare jepet nje mundesi e dyte. Nese behet fjale per familjen ( gjakun) ekziston. Nese behet fjale mer tashuricka sjap . Sdi a jam ne teme .

mundesi per gjithcka jo per tashurickss miii por ne pergjithsi ne jete?????
Atehere njeriut i jepet gjithmone nje mundesi e dyte ne jete . Sepse mund te gaboj/me.
Ama nuk duhet marre toléranca per dobesi ndaj jam e kujdesshme per ke behet fjale . Derisa un eci me bindjen Qe perfektesia nuk ekziston i bie qe duhet te jap mundesi te dyta.
Dy ama jo tre .:p

???????? ty drite dielli ??

Atehere njeriut i jepet gjithmone nje mundesi e dyte ne jete . Sepse mund te gaboj/me.
Ama nuk duhet marre toléranca per dobesi ndaj jam e kujdesshme per ke behet fjale . Derisa un eci me bindjen Qe perfektesia nuk ekziston i bie qe duhet te jap mundesi te dyta.
Dy ama jo tre .:p

???????? ty drite dielli ??
????????????

ca asht kjo mundesia e dyte,

po ka edhe te treta, njeri tenton gjithmone .....

apo cikat ketu e kane limitu vetem tek lidhjet;)

Djali te jap vetem nje shans :lolx:

Nuk asht ceshtje mundesish se sa ceshtje rritje, ndertimi, botekuptimi...;)

ca asht kjo mundesia e dyte,

po ka edhe te treta, njeri tenton gjithmone .....

apo cikat ketu e kane limitu vetem tek lidhjet;)

Djali te jap vetem nje shans :lolx:

Nuk asht ceshtje mundesish se sa ceshtje rritje, ndertimi, botekuptimi...;)
Ncuq te treta nuk ka se behet rruge o cun. ?
Flas ne pergjithsi jo vetem ne lidhje .
P.s nuk mbaj pergjegjsi per cikat e tjera .??

mjesi burr . Fjete mire ? ?

Back
Lartë