ne bashkepunim me ke Dishepulli tradhtoi Jezu Krishtin?Dishepulli i tij
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ne bashkepunim me ke Dishepulli tradhtoi Jezu Krishtin?Dishepulli i tij
Me sa di une e ka tradhetuar per 30 monedha ari po nuk e mbaj mend me ke se po bej kohe qe i kam lexuarne bashkepunim me ke Dishepulli tradhtoi Jezu Krishtin?
Me sa di une e ka tradhetuar per 30 monedha ari po nuk e mbaj mend me ke se po bej kohe qe i kam lexuar
Po jam dakort me ty.po pra dikush ja dha ato 30 monedha, pa deshe me ba histori teologjike nje fushe qe une peleqej shume, e gjithe historia e Jezusit asht nje konspiracion i gjalle e deri tek vrasja e tij dhe te ngritja ne qiell etj ….
te mora nje shembull per me te tregu qe historia e njerzimit asht bashkeshoqeruese fenomenesh konspirative….
Jam rruges me makine se do jepja shembuj konkrete nga jeta reale .na e zhvillo pak si ide po pate kohe dhe deshire
ndakort e leme ashtu Juda se ka tradhtu …Po jam dakort me ty.
Po ka e teori qe juda se ka tradhetuar .
Ndaj thash qe nuk i besoj sepse fundja jane gjera pa fakte te pa vertetuara
Pikerisht egzitojne shume versione ndaj jane te tillandakort e leme ashtu Juda se ka tradhtu …
ama historia tregon se Pilati lau duart, sepse kryqezimin e tij e donin grupi i cifuteve te cilet nuk besonin te Mesia ….
dmth ktheje nga te duash historia e jezusit asht nje konspiracion i vertet, jo vetem por edhe religionet e tjera mbartin konsipracion ….
edhe vete krijimi i njeriut asht nje konspiracion …?
po mos harro, edhe ty rruge te mbareJam rruges me makine se do jepja shembuj konkrete nga jeta reale .
Dite te mbare ne vazhdim ?
Zbulimi i atyre gjërave që nuk thuhen, që nuk shpjegohen, që nuk lejohet të hulumtohen. Ndryshe quhen dogma. Të "verteta" të pa demostrueshme ku bazohet doktrina e besimit.Dhe cili qënka ky kërkimi i të vërtetës?